פנייה שמאלה ימינה וישר בכיכרות

אדוה ביטון בת 17 | כתבה את השאלה ב-06/05/21 בשעה 15:19

היי, אני לומדת נהיגה כמה זמן אך כאשר המורה אומר לי לפעמיים לפנות שמאלה, ישר או ימינה אני לפעמיים מתבלבלת. משהו ממש מוזר, כמובן שבכיכר רגיל שאפשר לראות ממש את שלושת הנתיבים הפרוסים בפני אני מבינה מה ימין ומה שמאלה. הרבה יותר קל לי אבל להבין אבל אם נגיד יגידו לי ביציאה השנייה תפני ימינה, כמו שהוויז אומר. לפי דעתכם בטסט אוכל לשאול את הטסטר באיזה פנייה לצאת פשוט? כי כששאלתי את המורה שלי הוא התעצבן ואמר שלא ושזה מראה על חוסר ידע.. אבל מישהו שעבר אמר לי שהוא שאל את הטסטר שלו איזה יציאה פשוט ועבר.

למשל בתמונה למטה - מה ימין מה שמאלה ומה ישר? או שיש שתי פניות שמאלה?
אשמח אם תוכלו לעשות לי סדר בראש.

אדוה ביטון צירפה תמונה לשאלתה:

מותר לשאול את הטסטר באיזה יציאה לצאת פשוט?

כן

לא

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"