חוסר הניסיון שלי יכול להגדיר אותי?

אנונימית בת 21 | כתבה את השאלה ב-07/05/21 בשעה 11:11

אז היי,תודה לכל מי שנכנס:),מעריכה את זה מאוד וגם מודה למי שיכול לעזור לי.
אז ככה אף פעם לא הייתי במערכת יחסים,אף פעם לא הייתה לי זוגיות וכן אף פעם גם לא התנשקתי חחח
יצאתי לכמה דייטים בודדים עם בחורות והכל היה בסדר אבל משהו השתבש בדרך ולא יצא מזה משהו.
השאלה שלי היא כזאת,אני רוצה להמשיך לנסות את מזלי אבל מצד שני אני חוששת שזה יגדיר אותי קצת זה שלא הייתה לי מערכת יחסים,אני לא רוצה להגיע לגיל מבוגר בלי נסיון בכלל.
זה באמת יכול להגדיר אותי?יש אנשים שנרתעים מזה שיש אנשים שאף פעם לא הייתה להם מערכת יחסים?
קצת נמאס לי מהלבד

תודה מראש:)