בלחץ שאני לא אתחתן, הבעיה היא בי?

אנונמי בת 18 | כתבה את השאלה ב-07/05/21 בשעה 21:58

היי אני בת 18, ובתקופה האחרונה אני ממש בלחץ שאף אחד לא אתחתן איתי , אף פעם לא היה לי חבר או משהו כזה , היה לי ידידים ואני עובדת בעבודה אבל גם שם תמיד הבנים לקחו את זה בצחוק ולא בתור משהו רציני כלפי , אני ממש חושבת שהבעיה היא בי ונהיה לי כבר ממש חוסר ביטחון בנוגע לאהבה , זה פשוט נשמע לי תלוש מהמציאות שמישהו ירצה רק אותי ויאהב רק אותי ואני רואה מלא זוגות ואני אומרת מה אותו בת עשתה כדי שהוא יהיה איתה , זה ממש מלחיץ אותי שאף אחד לא יתחתן איתי . אני קצת מלאה אבל נאה סהכ ובנים כן מפלרטטים איתי מידה פעם אבל אז רואים את חברות שלי שהם ממש כוסיות בואו נגיד ככה וישר עוברים אליהם ואותי רואים בתור הבחורה הטובה הזאת רק של להיתחתן איתה אז לא מתאים עכשיו...
בגלל זה אף פעם לא היה לי חבר .
מה עושים במצב הזה , האם יהיה לי חבר יהיה פעם ?
זה או שכולם מבוגרים לי , או שיש להם חברה או שהם חתיכים מידי .
וגם שבאים ומתחילים איתי אז קשה לי לקחת את זה רציני ואני ישר עוברת לצחוקים וידידות כי אני נורא מפחדת מכל הקטע הזה של מגע וכו זה מלחיץ אותי
הבעיה היא בי?