למה למעשה באתי לעולם הזה עם חיי הם חיי סבל? מה התכלית?

אפרת בת 26 | כתבה את השאלה ב-15/05/21 בשעה 11:35

אתם בטח חושבים עכשיו שאני איזה מפונקת עם חיים לקק שעל איזה פיפס קטן החליטה שהחיים שלה קשים אז בואו החיים שלי הם לא לאקי הם קקי. לא מזמן סבא שלי נפטר והסעודה הרב דיבר על גלגול נשמות ואמר שיש אנשים שמתגלגלים בנשמה של אדם רע והם צריכים לתקן למעשים שהוא עשה ולכן הם סובלים אני מרגישה שזה בדיוק מה שקורה איתי ולהלן כל הסבל שלי:
1. בגיל 11 עברתי עיר וחוויתי חרם בבית הספר שנמשך כל הילדות והנעורים עד גיל 25 לא היו לי חברים בכלל בודדה לגמריי
2. רישיון נהיגה לקח לי 4 שנים להוציא בזמן שכולם כבר היו עם רישיון
3. תואר נלחמתי 4 שנים להתקבל לאוניברסיטה בסוף אחרי ששפכתי ים כסף שעבדתי עליו קשה אני נאלמת ללכת למכללה הזמן שכולם כבר מפרסמים באינסטגרם תעודת מצטיין דיקן
4. זוגיות מעולם לא הייתה לי ואני מנסה פשוט לא הולך התייאשתי
5. כסף אין לי פוטרתי בקורונה בגלל לקוחה שהמציאה עלי משהו וגם ומאז לא מוצאת עבודה שתסדר עם עומס של שנה א
6. אף אחד לא אוהב אותי
7. הפסיכולוגית שלי עשתה לי משהו שאסור והשתלוננתי עליה היא הפכה את זה עלי היום אני כבר כמה שנים עם תיק פלילי הלא עוול בכפי
8. ההורים שלי ששונאים אותי וגם המשפחה שלהם אני בטוחה
9. כלום לא הולך לי אף תחום בחיים
בקיצור החיים שלי קשים ואני כבר לא יודעת איזה עוד רע מלמעלה מתכננים לי אבל מנסה להבין למה באתי לעולם הזה כדי לסבול בגלל נשמה שהייתה פה שלא קשורה אלי ועשתה רע למה אני זאת שצריכה לחפר
בקיצור החיים שלי לא הולכים ביי זה בוק בשום רובד לא פרנסה לא לימודים לא עבודה לא זוגיות כלום ואני רואה אנשים החיים שלהם ביי דה בוק וזה מביא לי כעס וכן בטוח יש להם צרות אבל עדיין החיים שלהם ביי דה בוק הכל דופק טוב בזמן שאותי למעלה רק דופקים ונהנים מזה

וואו

את בכיינית שמחפשת למה החיים קשים

החיים שלך באמת קשים וזה לא ישתנה את תסבלי

החיים שלך באמת קשים אבל הכל יהיה בסדר

את טמבלית נשמעת סורי

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"