מתחם הייעוץ של לוינסקי

שאלה 327733

הזמן

דווח

נהל

סיכויי הדבקה במחלות מין ודרכי אבחנה. מתי לבצע בדיקות?

אנונימי בן 21 | כתב את השאלה ב-05/06/21 בשעה 20:03

היי. לפני 12 ימים בדיוק הייתי ביחסים אינטימיים עם גבר שקבעתי איתו דרך בגריינדר. אין לי איתו היכרות מוקדמת או על עברו המיני. בזמן המפגש הוא החדיר אצבעות לפי הטבעת שלי וחיכך את הפין שלו סמוך לפי הטבעת, אבל לא בתוך. עשיתי כתשעה ימים לאחר האקט בדיקת דם ושתן, והתוצאות של בדיקת השתן יצאו תקינות (תוצאות בדיקת הדם טרם חזרו). רציתי לשאול כמה שאלות שממש מטרידות אותי.

1. מבחינת הזמן שעבר, מתי עליי לבצע בדיקת מחלות מין?
2. מהם סיכויי ההדבקה שלי באיידס? לא הייתה חדירה של איבר המין אבל כן יכול להיות שנפצעתי מעט מההחדרה של האצבעות לתוך פי הטבעת
3. לאחר שאבצע בדיקת קומבו כשלושה שבועות לאחר האקט, אני לא צריך לבצע בדיקה נוספת? ואם אפשר להסביר מהי הבדיקה בעצם וכמה זמן לוקח לתוצאות לחזור אני אשמח

תודה רבה

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "Safe Sex"