אני לא מרוצה מעצמי ולא יודעת מאיפה להתחיל לשנות, מה לעשות?

אבודהאנונימית בת 13 | כתבה את השאלה ב-11/06/21 בשעה 21:48

אני לא מרוצה מעצמי מבחינה פיזית נפשית.
אני שוקלת 50-53 קילו ואני בת 12, אני מטר 53 ואני מרגישה שמנה כל פעם שהחברות עושות שק קמח אף אחת לא עושה לי וכל פעם שאני יושבת על מישהי היא ישר מעיפה אותי ואומרת שכואב לה וחלק אומרות שאני כבדה להן, זה מעליב, אני לא שמנה המבנה שלי רזה יחסית אבל אני רוצה לרדת במשקל ולהרזות, אני רוצה לשים בגדים שיחמיאו לי וביקיני אבל אני מתביישת שיראו או שיגידו לי משהו. המבנה שלי שרירי ואני לא רוצה את זה, אני רוצה לשים גופיות ושייהיה לי יפה ולא יסתכלו עליי ככה.
אני ממש תמימה וילדותית טיפה מבחינת התנהגות וכל הזמן יוצאת הפראיירית כי אני תמיד רוצה לרצות את כולם ולא נעים לי להגיד לא, אני חזקה מאוד נפשית אבל גם חלשה אני לא רוצה שירחמו עליי וגם לא להפתח לאנשים בקלות כזו, אני רוצה להתחזק נפשית. נמאס לי להיות זו שמנצלים או שלא מתייחסים אלייה, אני מוזרה ולא אוהבת את זה, אני אומרת דברים ילדותיים שלא קשורים לכלום כדי שיראו שאני שם וזה רק גרוע יותר לא משנה כמה אני מנסה. אני מחפשת תשובות לשאלות שאין לי אבל אני רוצה לשנות בי את זה. אני רוצה להיות בן אדם חדש ובוגר יותר ואחראי יותר.
אל תגידו לי אל תשני את עצמך כי אני רוצה לעשות את זה. אני רוצה עוד ביטחון עצמי כי אין לי בכלל אני מתביישת ודבר בכיתה וכל דבר שאני יודעת שהוא נכון ואומרת שזה נכון אם מערערים מעליי אני מתערערת גם למרות שאני יודעת שאני צודקת, ואם לא מערערים מעליי אז אני עושה את זה. ניסיתי לבדוק קצת מה לעשות אבל לא יודעת מאיפה להתחיל ואני לא רוצה שההורים שלי יעזרו בזה כי הם יזלזלו בזה
אשמח לעזרה

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"