כמה לקחת בייביסיטר?

ניקול בת 17 | כתבה את השאלה ב-25/07/21 בשעה 13:58

היי יש לי שני דברים
1. אני לא יודעת אם לבקש שיחזירו אותי הביתה בסוף בייביסיטר (כשהבייביסיטר נגמר ממש מאוחר אני מבקשת) אם זה באמצע היום, אין לי רשיון אבל אני יכולה להסתדר בעצמי באיך להגיע הביתה
אבל, זה כן עוזר לי ומוריד ממני טרחה שהאמא מחזירה אותי
האם לבקש? לפעמים או באופן קבוע?
לא נעים לי כי זה לא שאין לי איך לחזור הביתה בלעדיה

2. אני מתלבטת כמה לבקש… תכלס, כל סכום אחרי המינימום הוא טוב לי אבל יש משפחות שהאמא מביאה יותר למשל (45/50)
אני לא רוצה לצאת חצופה/ חזירה
(אני מתכוונת לבייביסיטר אחה״צ שצריך להפעיל את הילד, לרוץ אחריו, להרים אותו, להחליף חיתול)
כמה לדעתכם זה סביר לדרוש?
האם לדרוש 40₪ זה מוגזם?
קרה לי פעמיים שלוש שביקשו ממני להתגמש על פחות מ40₪ אז סגרנו על 35₪
האם כשאני עם עוד מבוגר הסכום אמור לרדת? כי כביכול יש לי עזרה ואני לא לבד, בכמה אמורים להוריד?

תודה לעונים :)

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "פיננסי וכלכלה"