לעשות תואר במשאבי אנוש באוניברסיטה הפתוחה? או בהנדסת בניין?

סרט בת 23 | כתבה את השאלה ב-31/07/21 בשעה 16:14

הי אנשים אנונימיים

אולי תוכלו לעזור
יש לי 2 אופציות :
א. לעשות תואר במשאבי אנוש באוניברסיטה הפתוחה (ייקח לי שנתיים) - אגור במרכז ואשלב עם זה עבודה ואולי אלמד כל מיני קורסים נגיד שיווק דיגיטלי .. אוכל עוד לטייל קצת וכאלה .
ב. לעשות תואר בהנדסת בניין / הנדסת תו״ן ( ייקח לי 4 שנים) מצד אחד מקצוע טוב , שיתן לי עתיד תעסוקתי בטוח וריווחי יותר . מצד שני הדרך מאוד ארוכה , אסיים בגיל 27 (מרגיש לי גיל גדול מידי) ורק אז אכנס לשוק התעסוקה ואתחיל לחיות את חיי הגדולים . מה גם שהלימודים יהיו באוניברסיטה שיחסית רחוקה מהמרכז (50 דקות נסיעה), כנראה שלא אוכל להכיר או לבנות זוגיות ולא אוכל לעבוד או לחסוך וכל חסכונותיי ילכו על התואר .
אמרו לי שאחרי שנתיים אפשר לעבוד במשרות סטודנט ולהרוויח יפה, אבל איך עובדים במשרת סטודנט כשהמערכת שעות היא 4 ימים בשבוע באוניברסיטה ? איך משלבים עם זה חיים ? זה מטורף

איך המשכורות במשאבי אנוש? זה כן נשמע נחמד אבל לא יודעת אם זה יספק אותי .
מה דעתכם ? מרגיש לי החלטה גורלית ואני לא יודעת במה לבחור .
אשמח לתגובות גם :)
בעיקר אם מישהו למד אחד מהמקצועות האלו

מה לבחור ?

תואר בהנדסת תו״ן / בניין

תואר במשאבי אנוש

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "לימודים וסטודנטים"