התחלתי קורס לימודים, וגיליתי שזה לא מדבר אלי לפרוש?

סטודנט מתוסכל בן 21 | כתב את השאלה ב-02/08/21 בשעה 15:20

היי שלום לכם.
התחלתי קורס לימודים עיצוב גרפי לפני חצי שנה
הכל התנהל טוב. סיימתי מודול בציון 90 פלוס
וכשהגעתי למודול פוטושופ התחלתי לשנוא את המיקצוע הזה...גיליתי שאני לא נמשך לתחום הזה כל שיעור אני שונא את עצמי ופשוט חולם בשיעור.

אני שונא את הלימודים שונא את זה שביזבזתי זמן וכסף. על דבר שלא אשתמש בו בכלל..מה עושים? לא מסוגל לשמוע עוד משהו בתחום הזה...כולי מבואס
האמת ששכנעו אותי להתחיל ללמוד בקורונה כי בין כה אין מה לעשות..ועכשיו אני יושב מתוסכל שחזרתי לנקודת ההתחלה...מה עושים?
נשאר לי עוד שנה בערך ללמוד האם לפרוש? החזר כספי כבר לא אקבל . אני מרגיש שחרב עלי הכל
20000 שח הלכו לפח...
מרגיש מיואש מהמצב איך ממשיכים מכאן?
הרגשתי שעליתי על דרך המלך שזה זה...וכרגיל הכל קורס לי אני מרגיש חסר כישרונות ויכולת לשבת ללמוד בלי מוטיבציה ועייפות מחוסר עיניין של החומר...
אני מפחד אולי אני עצלן אולי אני אפס שלא רוצה לחמוד... מה יצא ממני אני ממש בתחתית
חייב עצה או עזרה תודה לכם:)

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "לימודים וסטודנטים"