אני ללא ילדים ותוהה לגבי חתונות/בריתות של האחיינים

מישהי בת 52 | כתבה את השאלה ב-15/09/21 בשעה 11:56

היי
אני בת 52 ללא ילדים. הכל מרצון ובסדר. אני לא בחורה מתוסכלת והכל טוב עם החיים. עובדת ומתפרנסת. שכירה.

אנחנו משפחה שהקשר בין האחים לא הכי קרוב. אנחנו מדברים מידי פעם בטלפון ונפגשים בחגים. הגענו לגיל שאחיינים שלי מתחילים להתחתן ולהביא ילדים.

אני שכירה שהשכר שלי מפרנס אותי (כמעט ולא מצליחה לחסוך). אני מאד חושבת על כל החתונות שבדרך (שלושה התחתנו). בשבילי כל חתונה/ברית זה הוצאה. אלה כספים שמעולם לא יחזרו אלי כי אין לי ילדים.

מרגישה שאין כאן הדדיות. אפילו שחגגתי לפני שנה וחצי 50 והיה סגר, אז כולם איחלו לי מזל טוב בזום, אבל אף אחד אפילו לא שלח מתנה לפחות ליומהולדת עגול.
אנחנו לא נוהגים להביא מתנות לימי הולדת וכו, אבל אם אח/אחות יודעים שכספים שאני נותנת לא יחזרו אלי כי אין לי ילדים, הייתי מצפה לפירגון בדרך אחרת (כך אני הייתי נוהגת)

אני לא יודעת מה לעשות בכל הסיטואציות האלה. לכאורה יש קשר (אמנם קריר), אבל לא רואה סיבה לתת כסף בכל החתונות/בריתות האלו. לא ללכת, נראה לי קיצוני מידי.
בבקשה בלי תשובות של אחים אגואיסטים וכו

מה הייתם בחורים לעשות?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"