יצאתי עם בחורה מהעבודה ששיקרה לי כל התקופה ואני לא מסוגל לראות אותה, מה עושים?

מתכנת בן 24 | כתב את השאלה ב-14/10/21 בשעה 11:59

שלום לכולם,

אני עומד בפני בעיה שהייתי שמח לשמוע מה דעתכם עליה.

אני בן 24 ראש צוות פיתוח בחברת סטארטאפ בינונית (כ-70 עובדים).

אני הרבה זמן בחברה (כ-3 שנים) וסה"כ אני אדם חיובי ומאוד מוערך בחברה ואני סוג של חבר של כולם. (מן הסתם יש לי את החברים שלי באמת בחברה וכאלה שאני רק "נהנה" או "מסתדר" איתם)

אבל אני יכול להגיד בלב שלם שאני אוהב את כולם בחברה ומסתדר עם כולם.

לפני כ3 חודשים כחלק מהגדילה של החברה הגיעה עובדת חדשה, יש לציין שהיא בחורה מאוד מאוד יפה.

התנהגתי אליה בדיוק כמו לכולם, באופן חיובי ונחמד אך ללא שום מטרה \ כוונה \ רצון מסוים.

לפני כחודשיים יצאנו כמה חברים לסטאנדאפ שאני יזמתי והזמנתי את כולם כולל אותה, יצאנו לסטאנדאפ , בסוף הסטאנדאפ התפלצנו כמה חברים לשתות בירה כולל היא ורצה הגורל יצא שאני החזרתי אותה הביתה בסוף.

עד לפה הכל טוב ויפה, שום דבר מיוחד.

יום אחרי זה היא שולחת לי הודעה מה אני עושה הערב.

אני חייב להגיד את האמת שבגלל שהיא כזאת יפה חשבתי שהיא גם ככה מחוץ לליגה שלי אז אף פעם לא רציתי אותה והיא גם לא ממש הטעם שלי באופי, אבל משום מה הייתה לי הרגשה שזה לא הודעה תמימה וכתבתי לה שאני לא יודע במטרה למרוח ובסוף לא לצאת.

בסוף היא שלחה לי תמונה שלה עם עוד כמה חברים בבר ואמרה לי תבוא, אמרתי יאללה, אם זה לא לבד אז למה לא גם ככה לא היה לי מה לעשות בבית.

סיימנו את הערב בבר, התחלתי ללכת הביתה והיא נפרדה מהחבורה שלה ורצתה "לעשות סיבוב". אין לי מושג עד עכשיו למה הסכמתי אבל הסכמתי,

עשינו סיבוב על האופנוע היא עצרה אותנו בים ולקחה אותנו לחוף, בחוף נתנה לי הרצאה של "נראה לי שאנחנו מתאימים ואני ממש רוצה שנצא ברצינות"

והאמת היא שאני הרבה זמן מחפש קשר רציני וידעתי ביני לבין עצמי שאם זה לא יסתדר אני אהיה בסדר עם זה כי מה לעשות לא כולם נועדו אחד לשני ונתתי לזה צאנס.

יצאנו 3 שבועות הכי אינטנסיבים שיש בעולם, וכל הזמן קיבלתי תחושה שהיא באמת רוצה אותי בקטע רציני והיא גם המון פעמים אמרה לי שהיא אוהבת אותי והתגעגעה אליי וכיף לה איתי וטוב לה איתי ובלי סוף פעמים אמרה למה היא כל כך אוהבת אותי והאמת שממש קניתי את זה.

יום אחד היא שלחה לי מגילה שהתמצית שלה הייתה "אני ממש אוהבת אותך ואני חושבת שאתה נדיר אבל אני מפחדת בגלל העבודה אז בוא ניקח הפסקה נדבר עוד חודש".

ברוב טפשותי זרמתי עם זה וככל שעבר הזמן הבנתי שכל הקשר הזה היה שקר אחד גדול וברוב טפשותי הייתי עוד אטרקטציה וכל הזמן הזה היא שיקרה לי ומסתבר שהיא עכשיו יוצאת עם מישהו חדש עוד בתקופה שהיינו "בהפסקה".

עכשיו בשיא הכנות אם היא הייתה אומרת לי אתה לא האחד ולא מתאים לי סבבה. גם סתם אני לא רוצה אותך היה זורם. אני לא רוצה מי שלא רוצה אותי.

אבל אני לא מסוגל להסתכל על הבנאדם הזה ששיקר לי ושיחק בי כל כך הרבה זמן רק כי נתתי בו אמון מלא.

חשוב לציין שאין בינינו שום קשר בעבודה ואנחנו במחלקות נפרדות לגמרי אבל אנחנו כן צריכים לראות אחד את השני בבוקר כשנכנסים בדלת וכן יש לנו חברים משותפים בעבודה.

בתוכי אני יודע שהיא בנאדם שפל ואני מרחם עליה ועדיין קשה לי עם זה שנפלתי בכל כך קלות לשקר הזה ומעצבן אותי לראות את הפנים של הבנאדם הזה.

מה הייתם עושים במקומי?