ערוץ השאלות של האגודה למען הלהט"ב

שאלה 338587

הזמן

דווח

נהל

איך אפשר לגרום להורים שלי לקבל אותי כמו שאני?

sad boy hours בן 90 | כתב את השאלה ב-25/10/21 בשעה 13:22

לפני כשנה יצאתי בפני ההורים שלי בתור טרנסג’נדר. לא חושב שהם הבינו או באמת תמכו אבל הם לא זרקו אותי מהבית ואפילו נתנו לי לחיות בתור מי שאני, כל עוד זה היה מחוץ לבית ולא ליד משפחה.

עם זאת, הם פשוטו כמשמעו לא רואים אותי בתור הבן שלהם, לא משתמשים בלשון הפנייה הנכונה ולא בשם הנכון - כלום. כל הזמן מנסים לדחוף אותי בחזרה לאיזור של בגדי הבנות כשהם גוררים אותי לקניות, וזה מעציב ומדכא אותי כל פעם מחדש.
הם גם נוטים להגיד דברים שבמילים אחרות מסמלים שהם לא מקבלים אותי, ומבחינה נפשית זה תמיד מרסק אותי, שובר אותי, ופשוט גורם למצב הנפשי שלי להידרדר בחזרה למקומות השחורים שהייתי בהם בעבר.

מצטער על הפריקה הזאת.
בכל אופן, מה אני יכול לעשות לגבי המצב הזה? איך אני יכול לגרום להם סוף-סוף לקבל אותי? לדבר איתם ניסיתי הרבה פעמים, זה לא עובד. יש דרכים אחרות, או שכל מה שאני יכול לעשות זה לנתק קשר איתם כמה שרק אפשר בזמן השירות הצבאי שלי?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "גאווה"