ערוץ השאלות של האגודה למען הלהט"ב

אתאיסטית בבית דתי, כמעט בטוחה במאה אחוזים שאני גם לסבית...

מתוסבכת בת 18 | כתבה את השאלה ב-19/11/21 בשעה 17:34

גדלתי בבית דתי עם הורים שמאמינים ממש חזק, הגעתי למסקנות שלי לגביי הדת ואני אתאיסטית.
מבני ביתי, רק אימא שלי יודעת על זה, אחרי שיחות ארוכות היא הגיעה להבנה שהדת לא אמורה להפריד ביננו ואנחנו ממש בסדר.
אבל כבר הרבה שנים שאני תוהה אם אני לסבית, אני כן נמשכת ממש לבנות יפות עם תכונות דומיננטיות ומראה גברי כזה, חתיך. גם היה לי קראש ממש חזק על בת גברית מהכיתה שלי בתיכון. כשזה מדובר בבנים אני כן אעריך את היופי והחתיכוּת שלהם, אבל זה לא אותה הרגשה כמו מול בנות גבריות... גם בחיים לא היה לי קראש על גבר... בכל מקרה, אני כנראה לסבית...
הבעיה היא שאני עדיין לא וידאתי את זה בפועל, בנוסף, אימא שלי אמרה לי כבר כמה פעמים שאם אני לסבית היא תתרחק ממני ותגעל, ולא תרצה להיות בקרבתי רק כי האלוהים שלה אמר משהו על לסביות (זה אפילו לא כתוב במפורש, אבל נוח להם להיות הומופובים אז הם יבחרו בפרושים שתומכים בשנאה שלהם)... אתם מבינים למה אני כל כך מודאגת, נכון? אני אחת שקשה לה להסתיר, אם פתאום ידברו על בן זוג או חתונה יהיה לי קשה לשקר בפנים חתומות... אני כבר יודעת איך ההורים שלי יגיבו, אבא שלי בטוח יזלזל בי ויגיד שהשתגעתי...
בנוסף לכל, איך מוצאים בת זוג לסבית מהטעם שלי כאן בארץ? יש לי סיכוי למרות שאני פחות בקטע של מסיבות ומועדונים (כיון שיש לי חרדה חברתית)? גם רציתי לשאול אם יש בארץ בנות בסגנון שאני אוהבת ואיך זה באופן כללי לחיות בתור לסבית בארץ...
אני אשמח אם תוכלו לייעץ לי ולשתף את השאלה שלי עם אנשים שיוכלו לייעץ לי מתוך נסיון...
תודה רבה אם הגעתם עד לכאן ♡

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "גאווה"