הסבה לסיעוד או ייעוץ השקעות?

דנה בת 31 | כתבה את השאלה ב-18/11/21 בשעה 22:22

בעלת תואר ראשון בחינוך והוראה לבי״ס יסודי אבל לא רוצה לעסוק בתחום.
תמיד אהבתי את תחום הרפואה והסיעוד, התחום מאוד עניין אותי. הרבה פעמים חשבתי ללמוד סיעוד ואז התחרטתי, אבל הנקודה היא שתמיד חזרתי לזה.
כעת נרשמתי ללימודים שאמורים להתחיל בעוד חודש והלבטים שוב חוזרים.
אין לי כל כך תחום אחר שמעניין אותי (אולי ייעוץ השקעות) ולהישאר בתחום שאני עוסקת בו היום, מזכירות, לא מספק אותי.
מטריד אותי מאוד עניין השחיקה בסיעוד ועניין השכר. אני לא מתכוונת לעבוד שבתות או חגים אלא מכוונת למשרת בוקר ואולי חדר ניתוח. על מנת לעבוד בחדר ניתוח יש צורך בקורס נוסף שאותו עושים רק לאחר התחלת עבודה בבית החולים ולפי סדר הגעה של עובדים למחלקה, כל פעם יוצא לקורס אח אחר מה שאומר שאני עלולה לחכות גם מספר שנים כדי לצאת לקורס חדר ניתוח.
הבנתי שהשכר שלי יהיה באזור ה9-11 אלף ברוטו בחודש ואני תוהה האם הלימודים האינטנסיביים (הסבה שנתיים וחצי), המהפך בחיים (ירידה לחצי משרה ואולי גם בכלל לא לעבוד בתקופת הלימודים), השחיקה המוגברת בתחום והשכר כמובן הם משהו שאולי צריך לגרום לי לחשב מסלול מחדש.
אני בת 31, בצומת דרכים מאוד משמעותית, עדיין ללא ילדים אבל כן מתכננת בזמן הקרוב. חייבת לקבל החלטה בהקדם.
האם מישהו יכול לשפוך אור על תחום הסיעוד או על תחום ייעוץ ההשקעות? או רעיון אחר?
מבחינת הנאה בעבודה, שכר, השקעה וכדומה.
אשמח מאוד לשמוע כל תגובה שהיא, יעזור לי מאוד!

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "לימודים וסטודנטים"