מתכוון להירשם לפתוחה בשביל מדעי מחשב אני צריך עזרה. יש לי סיכוי?

פרדס בן 26 | כתב את השאלה ב-24/11/21 בשעה 21:35

היי אני בן 26 והלך לי על הפנים בתיכון בגלל בעיות אישיות. בכל מקרה אני רוצה להירשם לפתוחה בגלל שיש לי יכולת למידה עצמית ואני עובד כשומר במגדל ויכול ללמוד תוך כדי שמירה בכיף...

יש לי 3 יחידות מתמתיקה, עם ציון 60. על הפנים אני יודע... בכל מקרה מה איזה נושאים וחומר מבחינת מתמתיקה אני צריך ללמוד לפני שזה מתחיל?
וחוץ ממתמתיקה כדאי לי ללמוד עוד דברים לפני התואר?(האנגלית שלי שפת אם).

ובכלל כמה אני שאפתן או שיש לי סיכוי?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "לימודים וסטודנטים"