כללים מקובלים בהרבה משפחות או לא?

אביר בן 19 | כתב את השאלה ב-28/11/21 בשעה 19:11

אמא שלי החליטה על כמה כללים שהייתי רוצה לדעת האם הם מקובלים אצל הרבה בתים.
1. לא מניחים את הפלאפון על מיטה או ספה כי יכולים בטעות לשבת עליו ולא לשים לב כשהוא איננו למרות שפלאפון יכול להיאבד גם בין מסמכים על השולחן או בכל מקום אחר.
2. בגלל שצלצולי ההתראות בפלאפון משגעים את נהג האוטובוס ויכולות לגרום לתאונה צריך לשבת בסוף האוטובוס או בכלל לסגור את הפלאפון לפחות עם אותו נהג ספציפי.
3. אותו נהג ספציפי מסעיף 2' לא רוצה להסיע אותי בגלל שאני לא יכול ללבוש מסיכה נגד הקורונה ולא מספיק לו אישור מרופא שאני יכול לוותר על המסיכה אלא הוא דורש גם אישור ממשרד הבריאות , לכן מומלץ לי לעלות על אוטובוס בשעה אחרת, בשעה שהוא לא מסיע את האוטובוס, למרות שמדובר בשעת היציאה שלי לעבודה.
4. לא נמצאים באתר אסקפייפל יותר מחצי שעה ביום, גם אם זה פעם ביומיים. אמא שלי קוראת לעיסוק הזה שלי באתר " שטויות ".
5. טוענים את הפלאפון שלי בלילה בחדר השינה של אמא שלי ולא בחדר שלי ולא אחרי השעה 22:00 כי צלצולי ההתראות מהפלאפון או השיחות הקוליות עלולים להעיר את אמא שלי מהשינה.

מה דעתכם על כל כלל כזה ? האם גם אצליכם יש את הכללים הללו ? אני מבקש גם לא לומר לי לעזוב בתקופה הקרובה את הבית של אמא שלי כי לדעתי אני נורא צעיר כדי לגור לבד.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"