רוצה לדעת אם היא נמשכה מינית

גל בן 21 | כתב את השאלה ב-29/11/21 בשעה 21:49

יצאתי עם מישהי ל3 דייטים
דייט ראשון לקחתי אותה לנמל דיברנו רוב הזמן, לאט לאט החזקתי לה את היד זה היה ממש נחמד ורומנטי לא ניסיתי לנשק כי לא רציתי להלחיץ אותה וגם כל הדרך לאוטו החזקתי לה את היד כזה .
דייט שני זה היה אחרי שבועיים והלכנו לחוף הצוק ממש השקעתי הבאתי אוכל שתייה סדין כזה יפה שלא נשב סתם על הדשא , ממש נתתי את הנשמה שילך בדייט הזה.
אז שוב כמו בדייט הראשון דיברנו לאט לאט החזקתי לה את היד ואז היא אמרה שקר לה.. חיבקתי אותה קצת , והתנשקנו עכשיו התנשקנו יחסית הרבה ושמתי לב למשהו מוזר ...
מדי פעם אני פתחתי את העיניים ואני רואה את העיניים שלה פתוחות תוך כדי הנשיקה ולא הבנתי מה הקטע של זה .
חייב לציין הנשיקות היו ממש טובות עם לשון והכל או שאני סתם אכלתי סרט על זה..
בדייט השלישי שאלתי אם באלה לאכול משהו או לשתות היא לא הייתה הכי בעניין אז הלכנו שוב לנמל קניתי לה שייק וחזרנו לאוטו כי היה קר .. מהר מאוד שוב התחלנו להתנשק עם לשון והכל ואז התחלתי לחתור לקצת יותר מגע היא זרמה ו3 שעות רק התזמזמנו באמת היה מדהים לפחות מבחינתי .
החזרתי אותה הבייתה - נפרדנו בנשיקה .
אחרי שעתיים שלחתי לה שהיה לי כיף עם לב, דיברנו קצת ואז יום למחרת פתאום משהו בה התהפך

התחילה להיות יבשה ולא הבנתי מה הסיפור שלה
הצעתי לה להיפגש בסופש
ואז היא אמרה לי שהיא לא בשלה עדיין לקשר רציני ועוד כל מיני שטויות בסגנון הזה
עכשיו אני לא מבין.. הכל הלך באמת טוב
יכול להיות שהיא פשוט לא נמשכה אלי?
למרות שקשה לי להאמין...
רציתי לדעת האם לדעתכם כדאי לנסות שוב אולי לדבר איתה עוד כמה חודשיים אולי משהו ישתנה כי באמת היה כל כך כיף איתה .