איך להמשיך הלאה אחרי דחייה במסגרת שלא מאפשרת ממני להתרחק ממנה?

לא יודע בן 19 | כתב את השאלה ב-15/01/22 בשעה 18:52

היי, רציתי קצת לשתף ברגשות שלי ובמה שאני חווה, סתם כדי לפרוק מעט ואולי גם אקבל טיפים טובים.
אני בן 19, אני כרגע נמצא במכינה קדם צבאית שנתית, ובחודשיים -הייתי במין קטע עם מישהי מהמכינה, זו הייתה פעם ראשונה שהייתי בקשר כזה וזה נורא הלחיץ אותי ולא ידעתי איך להתנהל, אגם נורא חששתי להתקדם איתה, היינו ממש קרובים בזמן הזה, היינו מדברים המון רק שנינו בלילות, היינו הולכים לחדרים אחד של השנייה ומדברים במיטה שעות, אמנם לא התנשקנו או מעבר לזה, אבל היו נשיקות בראש ובצוואר וכו, וזה היה דיי הדדי, שנינו יזמנו מגע ושיחות והרגיש ששנינו רצינו מעבר, אבל לא באמת דיברנו על זה אף פעם.
לפני כמה ימים אזרתי אומץ וניגשתי אליה ודיברתי איתה על הקשר שלנו, ואמרתי לה מה אני מרגיש ושאני רוצה יותר משנהיה סתם חברים, והיא אמרה לי שהיא לא מרגישה ככה, ושכרגע לא מתאים לה כרגע קשר רציני איתי ושהיא חושבת שיהיה לה יותר טוב שנשאר חברים.
קיבלתי את זה פחות קשה ממה שציפיתי, אבל צפו בעיות אחרות, כשהגעתי למכינה הגעתי מאוד ריק, חיפשתי משהו שימלא אותי ויתן לי משמעות והיא הייתה המשהו הזה, היא גרמה לי לנסות להיות הכי טוב שאני יכול, והשתניתי והשתפרתי בשבילה, וגם הרגשתי שהיה לי בשביל מה לקום בבוקר, החיבוק בוקר טוב שלה כל בוקר היה מה שנתן לי את הכח להתחיל את היום, וההתעניינות שלה בי היה אחד הדברים שעזר לי לעבור הרבה דברים קשים שעברו עליי, ובאמת שהייתי ממש מאושר מזה. ועכשיו אני מרגיש קצת ריק, אני מרגיש שמה שהיא מילאה התרוקן מחדש ועכשיו אני מתקשה להמשיך הלאה, וגם קשה לי מאוד להמשיך הלאה כשאני נמצא במסגרת שאני נמצא איתה כל היום, וכל פעם כשאני רואה אותה או מדבר איתה זה צף מחדש.
ולא יודע, משהו בזה שהיא אמרה לי שזה כרגע לא מתאים נותן לי תקווה שבעתיד היא תשנה את דעתה, שעוד יש סיכוי וזה מקשה עליי להתקדם כי אני כל פעם מדמיין את העתיד שלנו ואת הרגע שהיא תשנה את דעתה, משהו בי חיכה שהיא תגיד לי שהיא לא מעוניינת בי כדי שאדע שאין סיכוי ושאמשיך הלאה וזה עוד משהו שמעכב אותי מלהמשיך הלאה.
אני ממש אשמח לטיפים איך להמשיך הלאה אחרי דחייה במסגרת שלא מאפשרת ממני להתרחק ממנה, במיוחד שגם בתוך המכינה היא חלק מהחבורה הקרובה יותר שלי.
תודה רבה מראש על ההתייחסות.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"