איך להפסיק להילחץ מכל הכתבות המלחיצות בתקשורת?

שם בדוי בן 23 | כתב את השאלה ב-23/01/22 בשעה 16:24

כל פעם שאני רואה חדשות או נכנס לאתר חדשות יש תחושה שהמדינה קורסת מחר בבוקר, אבל ביום המחר הכל נשאר כפי שהיה אתמול.
התקשורת מלחיצה אותי יותר מדי כל פעם שאני נכנס לחדשות אני לוקח את מה שאומרים ברצינות. אני לא יכול לשמוע על משהו באמת נורא שקרה באיזה ארגון ממשלתי ולא להגיב לפחות רגשית. ברשתות חברתיות יש תחושה שאף אחד לא מאמין לאף אחד יותר וכולם נגד כולם. השיח ממש רדוד ורווי שנאה לפעמים זה ממש מפחיד אותי.
ניסיתי להפחית קצת צפייה בחדשות וגם התנתקתי מרשת הטוויטר שהיא התחתית של התחתית מבין הרשתות החברתיות אבל זה לא עוזר לי כי אי אפשר להתחמק מזה ובסוף זה עדיין משפיע עליי בערך כמו קודם.
כשאני מסתכל באמת בחיים האמיתיים אני מבין שכל זה מוגזם וכמעט כל האנשים פה הם אנשים טובים שרוצים לחיות בשלום ובשקט ואת כל הצרות אפשר לפתור, אני פשוט לא מבין למה אנשים פה כל כך מסוכסכים במרחב הוירטואלי ולמה התקשורת מפיצה שנאה ולמה המנהיגים לא מנסים לאחד ולמצוא פתרונות במקום לריב ולעקוץ אחד את השני בציניות ובזעם. אולי אני תמים מדי אבל אני חושב שרוב הצרות שלנו הם כמעט מדומות בגלל שאנחנו לא מדברים באמת על הדברים החשובים.
אבל למרות שאני מודע לזה, זה לא עוזר לי כמו שאמרתי.
אז אני פונה לעזרתכם איך להילחץ פחות מהתקשורת והרשתות החברתיות ולהצליח להסתכל על החיים באור יותר חיובי?

האם אתם נלחצים מהתקשורת?

כן

לפעמים

לא

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"