קרום בתולין - ניתוח להסרת קרום בתולין עבה שלא נקרע

כאובה בת 21 | כתבה את השאלה ב-23/01/22 בשעה 15:45

היי, נותנת קצת רקע, יש לי בן זוג כבר כמה שנים, ואנחנו לא מצליחים לקיים יחסי מין, יש חדירה חלקית, אבל זה מלווה בכאבים מאד חזקים, קשים ובלתי נסבלים, למרות כל הניסיונות להסתייע בעזרים כאלה ואחרים.

אני כבר כמה שנים עוברת בין רופא לרופא, בין טיפול לטיפול, כל רופא מאבחן בעיה אחרת, ומציעים דרכי פתרון אחרים. ניסיתי כבר טיפול בפיזיותרפיה רצפת אגן, מאמנים, החלפת גלולות, הפסקת גלולות, הכנסת התקן, משחה מאלחשת, טפולים תרופתיים שונים, סקסולוגית ובאמת כל דבר שעולה לכם בראש.

הגעתי למומחית פרופסור שאבחנה אצלי ויסטובוליטיס, קרום בתולין עבה/קשיח שלא נקרע גם בהחדרת איבר/טמפון וגם כיווץ יתר, שזה תוצאה פיזית של הויסטובוליטיס והקרום על השרירים.

היא המליצה לי ואמרה שהדרך לפתור את הבעיה היא בעזרת ניתוח להסרת קרום הביתולין, הניתוח הוא כרבע שעה, בהרדמה מלאה, זמן מנוחה של שבועיים ועוד החלמה של חודש וחצי כולל תפרים ופיזותרפיה.

רציתי לשאול אם מישהי עברה את הניתוח הזה ואת התהליך הזה? לשמוע ממך איך עבר לך הניתוח? ההחלמה? החזרה לשגרה? החזרה לתפקוד מיני? האם לאחר הניתוח והזמן ההחלמה באמת הצלחתם לקיים יחסים ללא כאב? וכל אינפורמציה שיכולה להרגיע אותי ולהוריד את רמת הלחץ.

(אם עוד מישהי עברה או עוברת כמוני את התהליך הקשה, המתיש והכואב הזה גם לך וגם לבן זוג שלך, חשוב לי להגיד שאת לא לבד, ומסתבר שיש הרבה נשים/בחורות שסובלות מהבעיה הזו אבל פשוט אין מספיק מודעות ויש בנושא הזה הרבה בושה.
)

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"