היא מדברת איתי לא מעט על המשקל וזה מתסכל, באמת לעשות דיאטה?

לילי בת 26 | כתבה את השאלה ב-25/02/22 בשעה 10:07

אז אני עליתי בהיריון 7 קילו ואני חודש שישי, עוד שבוע וחצי 7..,התקשרתי לאמי קצת לשתף שכואב לי הגב והיא תוך כדי שאלה אותי כמה עליתי במשקל, אז סיפרתי לה והיא פתאום נחרדה ואמרה שהיא כל ההיריון שלה עלתה 8 ואני צריכה להתחיל לעשות דיאטה, אין לי מושג איך עושים דיאטה בהיריון וגם הייתי בחורה ממש קטנה לפני אז כך שלא בדיוק דיברנו על משקלים לפני וזה לא היה נושא שיחה, פתאום שאני עולה במשקל בהיריון היא מדברת איתי לא מעט על משקל,בקיצור מתסכל, מה אני עושה? מה לעשות באמת דיאטה?
תודה רבה לכל מי שיענה בנושא, אשמח לכל הדעות

עדכון מלילי, שואלת השאלה 2022-02-27 16:45:52

תודה רבה אנונימית 42, לאחר בדיקה גם באינטרנט, גליתי שהממוצע שממליצים זה בין 12-18 קילו לעליה עם bmi נמוך כך שאני נמצאת במקום טוב :)
שמור עדכון

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "היריון ולידה"