אחותי גנבה לי כסף, יכול להיות שהגזמתי בתגובה שלי?

מישהי בת 18 | כתבה את השאלה ב-09/05/22 בשעה 12:21

הבנק חסם לאחותי הגדולה את האשראי בגלל שהיא נכנסה למינוס, היא ככה כבר כמה שבועות. היא עובדת והכל היא פשוט יוצאת המון לבילויים וקונה הרבה בגדים.
יום אחד היא סיפרה לי על המצב וביקשה ממני שאני אשלם לה על דלק. שילמתי לה בכיף ואמרתי לה אפילו שתשים יותר מכמה שהיא התכוונה לשים. אחרי שבוע בערך היא ביקה ממני 200 שקל כדי לצאת ליום הולדת של חברה במועדון, גם נתתי לה מזומן שהיה לי ויום למחרת שוב שילמתי לה על דלק. ועד כאן לא ממש התלוננתי ולא הפריע לי כלכך. באחד מהימים האחרונים סיפרתי לה שזכיתי בבונוס בעבודה של 1500 שקל בBUY ME, היא ביקשה שאני אתן לה את הקוד כי היא צריכה לקנות משהו ב100 שקל לשיער. די התנגדתי בהתחלה ואמרתי לה שהיא תחגוג לי על זה, והיא ישר אמרה שמה פתאום היא קונה רק את זה. יומים למחרת בדקתי את היתרה באתר וראיתי שהיא ביזבזה לי 300 שקל ולא 100 והיא לא שאלה אותי בכלל.היא קנתה גם איפור מעבר למה שהיא אמרה שהיא תקנה. זה נראה לכם הגיוני או תקין באיזה שהיא צורה? ממש יצאתי עלייה שהיא מנצלת אותי ושהיא מתחילה לחשוב שיש לנו חשבון משותף שהיא לוקחת כסף בלי לשאול. היא אפילו לא מבינה שזה לא במקום, היא בת 22 ואני בת 19. אתם חושבים שאני אמורה לעזור לה במצב כזה? ממש יצאתי עלייה כשגיליתי כי הרגשתי כיאלו היא גנבה ממני ולא שאלה. עם זאת אנחנו אחיות והיא במצב די מבאס
אני לא יודעת אם הגזמתי בתגובה.. מה אתם חושבים?

התגובה שלי מוגזמת?

כן

לא

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"