ערוץ השאלות של האגודה למען הלהט"ב

שאלה 352397

הזמן

דווח

נהל

נשוי ומתוסכל, נמשך לסיפוק מיני עם גברים. מה לעשות?

BeBoy בן 32 | כתב את השאלה ב-17/06/22 בשעה 09:09

היי, אני יודע וקראתי לא מעט על המקום הזה כמה שהוא אנונימי ויש כאלו שיעזרו ויהיו את אלו שישפטו עם דעות מטופשות וחשוכות אז בבקשה, אם אין משהו חכם להגיד, אפשר פשוט לדלג לשאלה הבאה.

אני נשוי לא יודע אם באושר אבל אני אוהב את אישתי, פלוס ילדה מהממת!
עברנו משבר די רציני לפני כמעט שנתיים שנמשך קרוב לשנה, בעברי התנסיתי עם טרנסיות וגברים ולהגיד את האמת, זה משך אותי עד מאוד!
הבנתי על עצמי שכנראה אני דו, אני לא אצא עם גבר כי אני לא רואה את עצמי שם, פשוט הסיפוק המיני עם גברים/טרנסיות לפעמים יותר חזק ועצום מסיפוק מיני עם אישה.
סיפרתי לאישתי על זה, בהתחלה חשבתי שאני אצליח להעלים את זה ממני אבל הבנתי עם הזמן שנטיות פשוט לא נעלמות, הן רק מתעצמות, אני כן אוהב אותה, הילדה שלי יקרה לי מאוד!
מגע מיני עם גבר מאוד חסר לי, אני מרגיש שאני רוצה את זה יותר ממגע מיני עם אישה, קשה לי, המצב הזה מתסכל אותי, מצד אחד אני לא רוצה לפרק את המשפחה בגלל זה ומצד שני אני מרגיש שאני כלוא בתוך עצמי ואני חייב לשחרר את זה.
אני יודע שרובכם יגידו, זה לא פייר מצידך, תשחרר אותה ותן לה ללכת ולהיות במקום יותר הגון, אני יודע את זה, אבל אני חייב לדעת מה עושים, איך מתקדמים, אני אשמח לדעת אם יש עוד מישהו/מישהי במצב דומה לשלי ולדבר איתו/איתה, זה יעזור לי לשחרר או אולי לדעת איך להתקדם.
יום טוב לכולם :)

BeBoy צירף תמונה לשאלתו:

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "גאווה"