ההורים שלי ממש יושבים לי על הראש ומחליטים עליי, איך להצליח להתמודד איתם?

דנה בת 19 | כתבה את השאלה ב-11/06/22 בשעה 22:06

ההורים שלי ממש מבוגרים ועם כמה שאני אוהבת אותם הם דור ממש ישן ואני אומרת להם את זה גם ואז הם נעלבים אבל הם כל היום יושבים לי על הראש עם כמה שאני ״ילדה טובה״ או מה שזה לא יהיה, הם פשוט לא מבינים את העולם היום
לא נותנים לי לצאת בלי שאני מודיעה לאן ועם מי ולתת שעה מתי אני חוזרת, אמא שלי מתקשרת ושולחת הודעות כל פעם ותמיד מתקשרת בטענה שכבר 11 בלילה וצריך לחזור או שיש לי עבודה בבוקר, ברמה שאני צריכה לשקר לה עם מי אני יןצאת גם אם זה לא משהו חמור אלא סתם לצאת עם ידידים שהם בנים לבד כי היא חושדת ולפעמים גם ״לא מרשה״ לי בטענה שהם יתחילו איתי או כל דבר אחר ושאיך אפשר להיות חברה של בנים
הסברתי להם מליון פעם שיש לי אחריות על החיים שלי ואני בחורה בת 20 (אני בת יחידה בבית אם זה משנה) וכן אני מבינה את הדאגה אבל אני מרגישה שכל פעם אני צריכה לפחד מהערות או שיגידו לי שאני יוצאת יותר מידי ואני לא יכולה לפתוח כלום מהחיים האישיים שלי ואני צריכה להסתיר מלא דברים או לשקר כי אם אני אשתף לא יתנו לי לצאת או יצרחו עליי או כל דבר אחר… עצות?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"