ערוץ השאלות של האגודה למען הלהט"ב

שאלה 353011

הזמן

דווח

נהל

לא יודע מה אני רוצה מעצמי כבר

dor בן 21 | כתב את השאלה ב-24/06/22 בשעה 18:37

היי, קוראים לי דור, בן 21 ומזדהה בתור ביסקסואל, רווק כרגע.
בעיקרון, התחלתי לצאת מהארון לאנשים לא ממזמן, ואני באמצע התהליך ואני די מרגיש שלם במיניות שלי כבר.
אבל אני לא חושב שאני מספיק יציב נפשית בשביל להיכנס למערכת יחסים זוגית עם גבר או אישה, אני גם אשמח להסביר למה
1. יש לי לפעמים את הקטע שאני יכול להתאהב גם בגבר וגם באישה ביחד, ואני לא יודע אם זה לגיטימי בכלל להרגיש ככה, זה גם מרגיש לי שזה יכול מאוד לפגוע בי במידה ואכנס לקשר.
2. אני מדבר עם מישהי כבר כמה חודשים, יצאנו פעמיים אבל אף פעם לא הגדרנו את זה כדבר רשמי, ולא קרה ביננו שום דבר כרגע. היא יודעת שאני בי והיא הכי מקבלת ותומכת בעולם, ואני אסיר תודה על כך אבל אני לא יודע מה אני רוצה מעצמי.
3. הייתי גר בבית החייל... ולצערי הרב היה שם בחור שניסה להשכיב אותי בכוח. אני בהתחלה הדחקתי את זה אבל לאט לאט הבנתי שזה גרם לי לא לסמוך על דייטים וצעדים רומנטיים עם אנשים... אני תמיד מפסיק את זה באמצע במחשבה שכאילו אני לא בסדר כאן.

אני באמת לא יודע מה לעשות, כל המוח שלי פשוט מבולבל ומבולגן, איו לי שמץ מה אני רוצה מעצמי בכללי ומבחינת זוגיות, אני עדיין יוצא מהארון וזה לא פשוט לי בכלל, יום אחד לקום עם רצון לגבר, יום אחד לרצון עם אישה, ויום אחד לשניהם ביחד.

פליז פליז פליז, תעזרו לי להבין מה קורה אצלי בראש, ומה לעשות

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "גאווה"