חברה שלי השותף של חבר שלי גונחת חזק שכל הבית שומע וזה לא נעים, איך להתמודד?

אנונימית בת 28 | כתבה את השאלה ב-21/06/22 בשעה 20:02

אני אתחיל מזה שאומר שאני לא באה בטענות!
וזה מובן לגמרי
אבל חבר שלי גר בדירה שותפים ולאחד השותפים גם יש בת זוג כבר חצי שנה בערך...

היא מאד קולנית, כבר התעוררתי מספר פעמים בעבר בלילות ושמעתי אותה ממש גונחת. תהיתי אם להעיר או שחבר שלי יעיר לחבר שלו והחלטתי להתעלם מזה לא רצינו לגרום להם למבוכה או משהו.
סתם קצת מביך אותי שבימים שאנחנו לא שוכבים כי אני במחזור או משהו הוא שומע את זה...ובתור גבר אין לי מושג מה עובר לו בראש
זה מחרמן אותו ?

שלשום שוב התעוררתי לפנות בוקר לגניחות שלה, היא ממש צעקה גם תוך כדי "כן כן כן.." ממש ברמה ששומעים את זה בכל חדרי הבית !!
מבינה שכנראה היא בתוך הסיטואציה ולא מודעת או שפשוט נהנית. אבל איך אני אמורה להתמודד?
סתם גם במקרה שלשום חבר שלי התעורר והיה צריך לקום לפיפי ממש בסמוך לשעה שזה קרה
והוא בד"כ לא קם להתפנות באמצע הלילה.
פתאום נכנסתי לחרדה שאולי זה חירמן גם אותו ?
ונניח וכן היינו יכולים לשכב זה מוזר לי שזה יקרה רק בגלל ששמע את הגניחות שלה בחדר הסמוך.
אני אוהבת אותה ורואה אותה בד"כ בבקרים שאנחנו מתארגנות אבל כן מוזר לי טו מאץ החשיפה הזאת. לא יודעת מה לעשות מפה.

גם מעניין אותי האם רק אני חושבת שצריך קצת ק ת צניעות בחדר המיטות ? לבריאות שיהנו להם וזה מבורך סקס טוב אבל למה כל הבית צריך לשמוע?
"כן כן כן עוד"
גניחות עולות ויורדות ברמות היסטריות.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"