מרחיקה את עצמי מכולם ומרגישה שאין לי מספיק ביטחון, אני מנסה להבין למה זה קורה?

שירלי בת 17 | כתבה את השאלה ב-29/06/22 בשעה 11:53

טוב אז היוש לכולם מה איתכם??
אני בת 17 ובמשך כל השנים תמיד הייתי אהובה ומוקפת בחברים , אבל במהלך הזמן הקשר פשוט התנתק בין אם זה בריב או סתם התרחקות.
רני מקבלת את זה כי אני יודעת שבסופו של דבר אנשים באים והולכים ואני כבר לא מתרגשת כמו פעם מדברים כאלה .
שמתי לב לאחרונה שהתרחקתי מהמון ילדים בין אם זה בבית ספר או בכל מקום אחר , כשילדים חדשים באים להכיר אותי אני מנסה להיות נחמדה אבל אני כנראה משדרת להם שאני לא כזה בעניין של להכיר כאילו אין לי כח לזה, זה הכי לא מתוך סנוביות מבטיחה לכם! אני פשוט לא מה שהייתי פעם.. יכול להיות שזה כי התבגרתי במקום מסוים ומספיק לי כמה חברות טובות שלי אבל הבעיה היא שלא, קשה לי עם זה אני באמת לא מבינה את עצמי ולמה אני ככה במשך שנתיים, עד עכשיו הכחשתי את זה מעצמי אבל בתכלס זה מה שקורה.. כנל לבנים, יש לי כל כך הרבה הזדמנויות ( לא בקטע שחצני ) אבל זה מסתיים בדיבור ולא מעבר, מפחדת להפגש לבד ( לא מקטע של מפחדת שינצלו אותי אלא הסיטואציה מביכה אותי ) ופשוט נמנעת מלקדם קשרים, אני לא אוהבת את עצמי מספיק וגם אין לי מספיק ביטחון עצמי, אני יודעת שיש לזה חלק גדול ואני מנסה ממש לעבוד על זה.
אשמח לדעת מה אתם חושבים ואם עוד מישהו עובר/ עבר את זה .

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"