חברים לא מזמינים אותי למסיבות וזה מעליב כי אני גם מתעניין איך היה להם, מה לעשות?

אמפלי בן 18 | כתב את השאלה ב-23/07/22 בשעה 20:19

כמו שהשאלה אומרת, חברים שלי יוזמים מסיבות או הולכים למסיבות של אנשים שגם אני חבר שלהם אבל לא מזמינים אותי. זה היה ככה כבר כל החופש, מבאס ממש. במסיבות האחרונות שלהם הם התחילו להזמין אותי ברגע האחרון בזמן שהם כבר במסיבה, בערך שעה-שעה וחצי אחרי שהיא התחילה כל פעם. החלק היותר מעליב של זה מגיע אחר כך כשהם חוזרים ואני שואל אותם איך היה כי אני דואג להם והם מדברים על זה ככה כאילו היה להם כיף בלעדי ופספסתי משהו.

עדכון מאמפלי, שואל השאלה 2022-12-14 22:41:09

הקשבתי לעצה שלכם, ניתקתי איתם קשר. זה נהיה ממש מגעיל בזמן האחרון, התחלתי לקחת את העניינים לידיים לשאול אותם אם הם רוצים לעשות משהו מתישהו, פשוט להתחיל ליזום מפגשים שאני כן אכלול בהם, הם פשוט סירבו אבל הלכו לעשות את זה בעצמם
בקיצור אחרי שזה קרה כבר פעם שנייה אני פשוט אמרתי דיי והפסקתי להיות איתם. תודה על העצות
שמור עדכון

מה כדאי לעשות?

לבקש שלא ידברו על המסיבה איתי בפעם הבאה

לנתק איתם קשר, הם לא חברים אמיתיים

אחר (לכתוב למטה אם אפשר)

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"