עשיתי טעות במבחן ומפחד להיכשל, סמסטר הבא זאת הפעם האחרונה של המבחן, איך להירגע?

סטודנט בן 26 | כתב את השאלה ב-25/07/22 בשעה 21:44

אני סטודנט להנדסה סמסטר 5 ועולה ל6 באוקטובר

אחד המבחנים שהוא 4.5נ"ז עברתי בו במועד א אבל לא בציון שרציתי לכן נכנסתי לשפר
אבל לצערי נכנסתי לבלאק אוט במבחן ושכחתי הכל (הייתי קורא השאלה 4-5 פעמים עד שמבין מה דרוש)
ועשיתי זוועה במבחן לצערי והולך להכשל בוודאי

עכשיו אני בדיכאון וכואב לי הלב ממש ממש על הטעות שעשיתי לעצמי
ומה שהדאיג אותי יותר שלפני המבחן בכמה דקות ידעתי מחברים שסמסטר הבא
פעם אחרונה ילמדו את הקורס הזה והולכים להחליף לפי התוכנית החדשה (בחדשה החליפו 4-5 קורסים בקורסים אחרים שדומים להם)
לקורס דומה לו וזה ממש הלחיץ אותי כי מה אם אני נכשל בו גם סמסטר הבא מה הולך לקראת
האם יעיפו אותי מהלימודים כי אני במחזור הלפני אחרון שנשארנו על התוכנית הישנה ולא החדשה והאם אצטרך לעשות עוד קורסים

אני במצב נפשי זוועתי ולא יודע מה לעשות ואיך להרגיע את עצמי קצת ?
מרגיש שעשיתי טעות בגללה הולך לאבד את התואר לצערי

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "לימודים וסטודנטים"