לומדת לתואר תובעני וחייבת לעבוד תוך כדי, מרגישה שזה פוגע לי בציונים, מה לעשות?

יעל בת 21 | כתבה את השאלה ב-05/08/22 בשעה 20:47

היי לכם, אני סטודנטית שנה א לתואר מאוד תובעני בעל רמת סינון גבוהה מאוד. אני פונה אליכם כי אני קצת אבודה.. אני עובדת במקביל ללימודים ולצירי אין לי אופציה אחרת כי אני לא מקבלת שום תמיכה כלכלית מההורים, להפך - אני מחזיקה אותם.
אני לא צריכה להסביר את הדוחק הכלכלי והצמצום שסטודנטים כאן מרגישים פשוט רק במקרה שלי לא מדובר בלהתקיים וזהו, יש לי מחוייבת לא רק לעצמי.
ההורים שלי היו נותנים הכל כדי לעזור לי אבל אין להם את האפשרות.. קשה לי! מנסה להסתיר מהם את הקושי וגם מהסביבה שלי ומתביישת לחשוף ולבקש עזרה.
העבודה פוגעת לי בלימודים ומשפיעה לרעה על הציונים אך לוותר עליה לא בא בחשבון כי מלגה לא תספק את הצורך שלי לסייע להורים שלי כלכלית.. ראיתי שיש מלגות שממנות שכר לימוד מלא ומחייה בסיסית למקרים של מצב סוציואקונומי נמוך אבל לא מצאתי כאלו שרלוונטיות לאוניברסיטה שבה אני לומדת או לא דורשות שעות התנדבות (שכן אין לי זמן להתנדב בגלל אינטנסיביות הלימודים והעבודה)
בחנתי את מלגות מושל (רלוונטית למוסד אבל לא לתואר) , מנהיגי שוליך (לא רלוונטית למוסד) ועתידים לתעשייה (לא רלוונטי לאור דרישה לשעות התנדבות).
אני לא רוצה לנשור מהלימודים ואני יודעת שאם ע
אעשה זאת בלית ברירה הדבר יכאיב להורים שלי מאוד.. מה אתם מציעים לעשות? מכירים עוד מלגות דומות למה שאני צריכה?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "לימודים וסטודנטים"