לומדת נהיגה ולא מבינה בכלל מה הכלל לגבי מעגלי תנועה, מישהו מבין ויכול לעזור?

פנינה בת 19 | כתבה את השאלה ב-14/08/22 בשעה 09:08

אני לומדת נהיגה וכל הזמן חוטפת ברקס במעגל תנועה.

נגיד אני באה לפנות בכיכר ישר ויש רכב אחר שגם פונה ישר אבל בכיוון מולי - אז אני באה להיכנס וחטופת ברקס.
המורה אומר שצריך להמתין שהרכב ההוא יסיים את הפניה כי אולי ברגע האחרון הוא יעשה ימינה שלי ואז אני יכנס בו.
בסדר מקובל.

ואז אני נגיד פונה שמאלה בכיכר וכבר נמצאת בכיכר ואז בא מישהו שפונה ישר מהכיוון השני. והוא נכנס בדיוק לפני הפרצוף שלי ואז שוב אני חוטפת ברקס! והמורה אומר "מה את לא רואה שהוא לא נותן לך?!".
אבל הוא זה שצריך לחטוף ברקס לא אני! למה אני חוטפת? אם יש תאונה אז הוא אשם.
אני לא מבינה את זה.

המורה כל הזמן מנסה להסביר ולפי כל מה שהבנתי זה אמור להיות שמי שנכנס ראשן למעגל כולם צריכים להמתין לו לסיים ורק אז מותר להכינס ולא משנה לאיפה הוא פונה. ואז כשזה אני במעגל אז הכלל הזה מתבטל??

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"