איך להתמודד עם אובדן חיית מחמד שהייתה משמעותית בחיי ועם הפחד מהמוות?

E בן 20 | כתב את השאלה ב-06/10/23 בשעה 16:02

לא מזמן בוקר אחד באתי לשים אוכל לארנב שלי וראיתי אותו שוכב על הצד , חשבתי שהוא ישן עד שראיתי את העיניים שלו יוצאות מהמקום ושביל של דם מתחתיו שיוצא לו מהפה, אף ,עיניים ..
הוא היה חלק מחיי, חלק ממני , הוא היה איתי בתקופות הכי קשות בחיים שלי מאז שהייתי מתבגר עד אותו יום. הוא עבר איתי שלושה דירות חוץ מהפעם הראשונה שהבאתי אותו שזה היה עוד כשגרתי עם ההורים.
הוא היה התינוק שלי.
החיים שלי כנראה היו אומללים אם הוא לא היה שם איתי.. אני נורא מתגעגע אליו.
לאחר שהוא נפטר אני מרגיש שהכל ישתנה, הבית לא מרגיש כמו בית יותר .
הרבה פעמים יש לי התקפי דיכאון בכי וחרדה ואני כל הזמן חושב על המוות ומה יקרה כשאמות או מה יקרה לאהובי כשימות ושאני פשוט אאבד הכל וזהו וכל החוויות שעברתי והחיים שחייתי הכל פשוט יפסיק להתקיים עבורי ויהיה חשוך ואני מפחד שיום אחד המוות יפריד בינינו ויקח אחד מאיתנו ואני לא מצליח לא לחשוב על זה.
יש לי סיוטים כל הזמן ואני לא יודע איך לטפל בזה.
אני לא מרגיש טוב ורע לי ואין לי פיתרון לזה כי אני יודע שמתישהו המוות יגיע ואני נורא מפחד.
רעיון איך להתמודד במצב כמו שלי?
ואם מישהו חווה חוויה דומה אשמח לדבר.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חיות מחמד"