אימצתי כלב לפני שנה ועכשיו מרגישה שזה גדול עליי אבל מפחדת למסור אותו, מה לעשות?

אנונימית בת 22 | כתבה את השאלה ב-15/12/23 בשעה 21:31

היי
אשמח אם לא תשפטו אותי בבקשה
אימצתי כלב לפני שנה שהיה תינוק בן חודש. ממש רציתי כלב תמיד ידעתי שאני רוצה גם שאני אהיה גדולה עם ילדים ידעתי שאני ארצה. אני אוהבת כלבים מאוד. הבאתי כלב בידיעה שזה רק אני בזה וגם אח שלי עוזר לי. רק אני ואח שלי מורידים אותו ואני לוקחת אותו לכל השאר שזה חיסונים וכל זה. השנה התחלתי ללמוד תואר. ואני מרגישה מאוד עמוסה מבחינת זה וגם עבודה. אני מרגישה שאני בקושי איתו, מרגישה שהוא לבד כי אני לא איתו. לא מצליחה לסדר את הזמן שלי איתו. כל הזמן צריכה להתקשר להזכיר לאח שלי להוריד אותו כי לפעמים הוא לא אחראי. מרגישה לבד ומתחיל להיות לי קשה. אני מאוד מחוברת אליו ויהיה לי קשה הפחד הזה שפתאום הוא לא יהיה ושפתאום יהיה לי שונה. הפחד בעיקר מהחברים והמשפחה שיגידו לי שאני רעה וחסרת אחראיות. אני הייתי פזיזה מידי לא חשבתי עד הסוף לא ידעתי מה זה באמת מרוב שרציתי.. פתאום מרגישה שזה גדול עליי אבל מצד שני מפחדת מלמסור. אני מרגישה בן אדם פשוט רע. ההורים לא יעזרו בטיפול איתו זה כלב שלי ואני רציתי אז זה לא אופציה. מה כדאי לעשות? אני מפחדת כל כך מכל צעד שאעשה

מה לעשות?

להשאיר

למסור

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חיות מחמד"