קרה לי מקרה מוזר. אני הולך ברחוב, ליד הבית מישהו עם רכב גדול פורק משהו ומדבר עם השכן. פתאום השכן אומר "תן גם לו" והבחור עם הרכב אומר שיש להם מחסן של קפואים שמדי פעם הם חייבים לרוכן והוא נותן בסיס לפיצה חינם לכל מי שרוצה.
הוא הציג את הפיצה בתור איזה לחם מחמצת ארטיזן איכותי, שיוצא משהו מטורף וכד וכד'.
הכנתי לפי ההוראות שלו, ואיכות הבצק היא על הפנים.
הקמח קהה מדי וקל לראות שלא עבר טחינה באיכות מלאה. הבועות קטנות מאוד, דבר שמצביע על רמת חלבון נמוכה ואינקס W שמתאים כנראה לעוגיות ומאפין. רואים את הגלוטן הנמוך כי התסיסה קרעה את מבנה הבצק. עובי הבצק אחיד כמו כסגנון ניו יורקי, שזה אולי יש אנשים שדווקא אוהבים.
אז לסיכום זה לא בצק לחם איכותי, זה מסוג הלחמי מהחמצת הלא טעימים האלו, שמציגים לכולם בתור לחם בריאות.
אין לו ריח של שמרים, שזה אני יודע שיש כאלה שדווקא פחות מתחברים, אבל מצד גם אין אין שום כיסי אוויר כמו בנפוליטנה. ורואים שרידדו את הבצק עם מערוך במקום למתוח עם הידיים, שזה כבר שאלה של טעם אישי.
בקיצור, הוא נתן לי לחמניה שטוחה חצי אפויה. מאוד לא נעים לי להגיד, אבל זה ממש לא מוצר איכות, לא בריא וגם לא טעים.
ואני לא יכול לזרוק. לא זורקים לחם, זה לא מוסרי ולא לעניין. גם בקתי באתר של החנות שלו, מדובר בדבר מאוד יקר. לא זורקים משהו שמישהו נתן לך מתנה. וחוץ מזה, לחם ואפייה זה חלק מהנשמה שלי, ואני יודע שגם לחם פחות איכותי, מה שנקרא "לחם בריאות" דורש השקעה גדולה מבחינה נפשית.
מה לעשות?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות