קיבלתי קרפצ׳יו של סלמון חי לפני כמה ימים הקפאתי אותו ואתמול רציתי לאכול אותו אז הפשרתי אותו ואכלתי ממנו עכשיו אני גם רוצה לאכול ממנו אבל לא בטוח אם כדאי כי אני לא בטוח אם הוא טרי טעמתי חתיכה קטנה ממנו ואין לא טעם מגעיל וגם אין לו ריח רע עבר בערך 22 שעות מההפשרה אני לא בטוח אם כדאי לאכול כי זה דג סלמון חי מה אתם ממליצים לי
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות