אבא של נפטר ואני מסרבת להאמין, קשה לי בלעדיו

אנונימית בת 17 | כתבה את השאלה ב-24/01/21 בשעה 12:24

היי אני אנונימית בת 17 וחצי, אבא שלי נפטר מסרטן לפני חצי שנה.
אני רואה סדרה ויש ילדה בגילי שיש לה אבא שלה, והוא גדול וגבוה ואני מדמיינת שהילדה הזאת היא אני.
וזה גורם לי להתגעגע לאבא שלי כי הוא מאוד דומה לו ואני מרגישה בחיסרון שלו פתאום.
אני רוצה רק חיבוק ממנו ולשמוע אותו צוחק..
אנחנו צריכים אותו בבית גם כספית וגם מנטלית.
אני חולמת עליו שהוא חי והוא בבית, מדבר איתנו.
זה שאני חולמת עליו שהוא חי זה אומר שהתת מודה שלי עדין לא קלט שהוא מת?
כי עד עכשיו הייתי בסדר ושביקרנו אותו בקבר לא בכיתי ובקושי הרגשתי משהו.
אני באמת צריכה אותו מנטלית, היתה לי ילדות מושלמת והוא הרים אותי על הכתפיים בבריכה, עשה לי סלטות וסיפר לי סיפורים לפני השינה..
לחברות שלי לא אכפת, הן לא מדברות איתי על זה ,אולי כי זה נושא רגיש אבל בכל זאת.. מאז שהוא נפטר.. כלום..
אפילו שהוא היה חולה הן לא שאלו כלום ולא התעניינו וזה גורם לי לשאול את עצמי אם הן באמת חברות טובות ואם אני אמצא בכלל אי פעם חברות אמיתיות?
יש לי אח גדול אבל הוא שונה ממנו לחלוטין ,הוא רגיש מדי ולא עוזר בכלום בבית.
אני לא יודעת מה לחשוב כבר או מה לעשות
אני פשוט כותבת כאן מה שאני מרגישה כי עכשיו מאוחר וגם אין לי עם לדבר על זה..

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"