קיבלתי הצעה טובה יותר, לעזוב אחרי חצי שנה?

עומרי בן 23 | כתב את השאלה ב-16/06/21 בשעה 21:23

אהלן לכולם
השתחררתי לפני שנה, וכמה חודשים אחרי קיבלת הצעת עבודה לעבוד בחברה נחשבת שכולם מכירים ולרכז תחתיי כ20 עובדים.
העבודה דורשת זמינות של 24/7 , לפתור בעיות באופן מידי ויום יומי , לנהל אנשים שגדולים ממני ב20 שנה + וכו׳ תחת לחץ.
אני תקוע כל יום 2-3 שעות בפקקים ומוציא הרבה כסף על דלק. השכר מעל הממוצע אבל אני מרגיש שאין לי זמן לעצמי ואני כל היום מתעסק בעבודה גם כשאני מגיע הביתה.
קיבלתי הצעה טובה יותר לעבודה רק בשעות הבוקר , שכר גבוה יותר עם רכב צמוד ובלי כל כאבי הראש ואני מתלבט, מרגיש לי שאני ארד בטייטל של העבודה , מצד שני אני אהיה בן אדם חופשי יותר. אני פשוט לא מסוגל להכנס לבוסית שלי ולהגיד לה שאני עוזב אחרי חצי שנה , כשהיא לא רואה את זה מגיע. היא מאוד סומכת עליי ואני חושב שהיא תהיה בשוק.
אני מרגיש שהיא נתנה לי הזדמנות למרות הגיל הצעיר שלי וזה יהיה לא יפה מצידי לעזוב.
הכסף והזמן שווים יותר בעבודה החדשה מצד שני אני לא ארכוש מיונויות חדשות והיא עבודה עצמאית ובלי חברה’ במשרד.
לעזוב? ובמידה וכן , איך לעזוב בטוב?
תודה

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "עבודה וקריירה"