כיף לי שאנחנו שוכבים אבל לא רוצה להתאהב בו ולהיפגע, יהיה מביך אם ניפגש במסיבה?

שחר בת 18 | כתבה את השאלה ב-06/05/24 בשעה 14:45

היי קוראים לי שחר. אני בת 18 וחצי ועוד חודש מתגייסת
אוקי אז אני מגדירה את עצמי כבחורה קצת מלאונת
ולא עם הרבה ביטחון עצמי . הכרתי מישהו שהיה תמיד באיזור חברים שלי ואף פעם לא הכרנו או דיברנו
הוא לא רוצה קשר רציני אבל פיתחתי רגשות אליו
הסכמתי לקשר לא מחייב
שאנחנו שוכבים זה באמת כיף אולי הכי כיף
שהיה לי , אבל אני לפעמים לא מצליחה ממש לנתק את הרגשות והוא מאוד כנה איתי , אני חושבת שהוא עושה מסיבה בקרוב והוא עוד לא אמר לי כלום על זה
ואני כן עושה דברים כמו להעלות סטורי בשביל שהוא יראה או יחטט בעמוד או משהו והוא לא עושה את זה הוא לא מראה את המעבר
עוד מעט יש לנו מסיבות של חברים משותפים ואני מפחדת מאם יהיה מביך שניפגש שם?
ואם להזמין אותו למסיבת גיוס שלי?
כי מעבר לזה אנחנו כן מדברים פנים מול פנים לבד
אבל בהודעות וכולה אנחנו לא מדברים מעבר ללקבוע להיפגש .
אני מצד אחד לא רוצה לוותר על זה כי כיף לי שאנחנו שוכבים אבל מצד שני אני לא רוצה להתאהב בו ולהיפגע

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"