אילוסטרציה אילוסטרציה

הזמן

דווח

נהל

אבא שלי מזלזל באמא שלי, לשתוק כי אני חיי על חשבונו?

אמיר בן 29 | כתב את השאלה ב-10/05/24 בשעה 19:57

אהלן,

אתחיל פשוט מדוגמא, הלכנו לחופשה בחו"ל, נכנסנו לקניון כלשהו, אבא שלי רצה מאוד שנקנה פיצוחים, יצאנו והוא שכח לקחת, אז הוא אמר יאללה שמישהו ירוץ להביא, אמא שלי כמובן ישר אמרה כן אני ארוץ להביא, היא בטעות חזרה עם פיצוחים אחרים ואבא שלי התחיל לצעוק עליה " את רצינית?????" , " מה את עושה צחוק???"" , מה לעזאזל הבאת???" עושה דרמות בלי סוף, כולם מסביב הסתכלו, אמרתי לו אבא תירגע, היא לא חייבת לך כלום אם אתה רוצה לך ותקח בעצמך ותפסיקו להתנהג באלימות מילולית כלפיה כל הזמן.
הוא אמר לי שאני יעוף מהבית ואני חיי על חשבונו למרות שתכלס הוא כמעט ולא עבד, אמא שלי הייתה תמיד המפרנסת העיקרית, אבל בתכלס הוא צודק אני גר אצלם וזה כסף כלשהו, אני לא מצליח להסתדר לבד כלכלית עדיין ומנסה לבנות את עצמי קצת לפני שאעזוב, וכולם בבית שותקים כדי להמשיך לחיות "טוב", אני היחידי שמעיר לו ומקבל יחס רע יותר בהתאם.
אגב הגיל האמיתי שלי קטן יותר ממה שרשום, העדפתי לשנות קצת את הפרטים...
אמא שלי חיה ככה כל החיים, אין לי עצבים לצעקות ולדרמות שלו כל הזמן, גם אצלכם זה ככה? האם לשתוק כי אני חיי על חשבונו או להמשיך להעיר גם במחיר של סכסוך איתו ועזיבה של הבית?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"