אילוסטרציה אילוסטרציה

הזמן

דווח

נהל

קראתי שדאע"ש מתכונן להשתלט על כל אירופה בסוף 2016, מפחד למות!

עומר בן 14 | כתב את השאלה ב-10/12/15 בשעה 15:37

אז הסיפור הוא ככה אני ראיתי ב mako hix כתבה על מגדת עתידות שניבאה את אסון התאומים ואת הצונאמי ב2004 והיא גם ניבאה שדאעש ישתלט על כל אירופה בסוף 2016 ואני מפחד למות ושיתחיל גוג ומגוג מה אני עושה? אני מת מפחד מהמחשבה למות בגלל דאעש שכתוב שהם ישתלטו על אירופה מה אני עושה אני מפחד למות :(

מה אני יעשה?

לא לדאוג כי זה לא יקרה

לדאוג כי זה יקרה עוד מעט וכולנו למות ולנצל תחיים עד עכשיו

אחר(תגובות)

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"