שלום אנשים.
יש לי שאלה שקצת מטרידה אותי ואשמח לשמוע רעיונות.
יש בחורה,האקסית שלי שהיינו שנה וכמה חודשים ביחד ונפרדנו בגלל מרחק,התגייסתי היא התגייסה ולא עבד.
מה שמטריד אותי זה שהיה לנו סקס ממש טוב,אחריי שנפרדנו ניתקנו קשר לתקופה שבתקופה הזאת גם לי וגם לה היו פרטנרים למין(לה היו יותר).
אחריי תקופה מסויימת נפגשנו יצאנו שתינו שכבנו(היה סקס מטורף) והיא נשארה לישון אצלי.
דיברנו מלא בווטסאפ והכל זרם אבל הבהרנו (היא התעקשה על זה ממש) שאין מצב שנחזור וזה סתם בשביל הכיף מה שמתאים לי מאוד וזרמתי עם העניין.
אחריי משו כמו חודש שוב נפגשנו שוב היה סקס ממש טוב והיא אמרה לי שאחריי הרבה דברים שהיו לה נשארתי הסקס הכי טוב שהיה לה והיא לא הגיעה אף פעם לאורגזמות שמתקרבות למה שיש לה איתי והחמיאה לי ב10000 דרכים עד כמה שהיא נהנתה וכמה מטורף זה היה.
לאחר תקופה שוב קראתי לה לצאת(חשוב להבהיר שכיף לשבת איתה בלי קשר לסקס) והיא הפתיעה אותי בלהגיד לי שהיא לא רוצה שניפגש יותר בקטע מיני ונשאר ידידים בלבד.
מאז השיחות נהיו גם יותר יבשות מצידה והכל ירד מה שהביא אותי למסקנה שכנראה יש מישהו נוסף בתמונה והיא מנסה אופצייה חדשה וזה לא הפריע לי בכלל.
עכשיו אחריי 3-4 חודשים מאז כשאני יודע שאין לה אף אחד ואפילו לא כיוון היא עדיין לא נמשכת להפגש בקטע מיני וגם מתחמקת מפגישות בכלל...וגם לא יוזמת שיחות כלל ואם כן הן יבשות מאוד..פה אתן,הבחורות של האתר נכנסות לתמונה להגיד לי מה לדעתכן הסיבה שהיא לא רוצה להפגש למרות שהיא רווקה, מאוד מינית ולטענתה אני הסקס הכי טוב שהיה לה כשיש לה עם מי להשוות(היא גם ירדה על הגברים האחרים עד כמה הסקס איתם היה מבאס לעומתי)
אם הסקס טוב, ויש חיבור, היא זאת שאמרה שהיא לא רוצה לחזור להיות ביחד, מה יכולה להנות הסיבה שבגללה היא לא רוצה להפגש/לשכב?
תודה למי שקרא עד כאן,כל תגובה תתקבל בברכה
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות