שלום, אני השתחררתי מהצבא לפני כמה חודשים ומכיוון שיש לי אזרחות אמריקאית חשבתי ללכת לעבוד שם תקופה בחסות חברה ישראלית, הרי מוצעים לישראלים כל מיני עבודות עם הבטחות למשכורות של מנכל"ים. +הם ידאגו לניירת והסתגלות.
עכשיו לא ברור לי אם הצעירים שטסים מודעים מראש למה שהולך לקרות או שהם נאלצים בלית בררה להסכים לעשות את זה אחרי שהם כבר הגיעו לחו"ל.- אשמח אם מישהו שיודע יענה על זה.
עכשיו ממה שהבנתי לאחר חיפוש קצר ופרנואידי באינטרנט זה העבודות שמוצעות לישראלים למיטב הבנתי (בלי משקפיים וורודות)-
עמדה בקניון-
למכור מוצרים במחיר מוגזם מאוד (פי 50 אפילו ממה שזה היה עולה באיביי) תוך הטרדה שוחקת נפשית של אנשים תמימים בקניון 10 שעות ביום 6 ימים בשבוע ולקינוח "אחראי צוות" חמור שמזכיר מד"כ בכלא 6 (ואולי הוא באמת היה..) שגר איתך בבית.
ציורי שמן-
לקנות ציורים ממי שמעסיק אותך בגרושים ולעבור מדלת לדלת ולנסות לדחוף את הציורים במאות דולרים בטענה ש"אני סטודנט לאומנות שמנסה לפתוח סטודיו תקנו את היצירת מופת שלי"
הובלות-
להעמיס הכל על המשאית ואז לנפח את המחיר פי 5 כשאני מחזיק בכל החפצים של הלקוח נעולים במשאית בתפקיד בני ערובה.
מנעולנות-
לקנות מקדחה, פלייר, פטיש, מברג, וצילנדרים/מנעולים.
לקבל כתובת של לקוח שהחברה אמרה שהשירות יעלה לו מחיר נמוך מאוד.
לשבור לו את המנעול, להתקין חדש ולסחוט אותו בסכומים מפחידים בשביל עבודה של רבע שעה שמנעולן מקצועי היה עושה בשתי דקות בלי לשבור את המנעול.
וכל זה בחסות מליונרים מושפעים שחושבים שהם גנגסטרים (ומתנהגים בהתאם לאנשים שעלולים לפגוע בהם).
אז מכיוון שאני לא בקשר אם מישהו שעובד/עבד בחו"ל אני רוצה לשאול מישהו שכן יודע.
האם זה באמת הכל ככה? יש דברים לגיטימיים?
המנעולנות נורא קרץ לי עד שהבנתי מה זה..
זה לא פלילי כל העניין הזה? תחום אפור? אנשים לא חוששים להסתבך עם החוק במדינה זרה?
תפרטו בבקשה.
תודה מראש לכל העונים.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות