היי,
אני חודש הבא בת 22, חיילת משוחררת מזה שנה וחצי.
אני ואבא שלי מתכננים טיול לארה"ב למשך 3 שבועות לראות קצת עולם ולבקר את הדודים שלי.
אני עובדת בעבודה מסודרת מזה 3 חודשים והתקבלתי ללימודי רוקחות באוניברסיטה (שילמתי כבר מקדמה ומקומי מובטח), אך אני מאוד חוששת שלא אקבל ויזה לארה"ב מפאת גילי.
אני מבררת לגבי חברות שונות העוזרות להפיק ויזה לארה"ב ואילו הם אומרים שהסיכויים הם 50 אחוזים לקבל ויזה...
מאחר והטיול מאוד חשוב לי וגם עלויות האגרה עם השירות מאוד גבוהות הייתי מעוניינת לשמוע עצות ממי שהיה במצבי בעבר והצליח לקבל ויזה, אשמח גם לשמוע המלצה על חברה ספציפית המתמחה בהוצאת ויזות אליה כדאי ללכת כי התחושה היא שהשוק מוצף והייתי רוצה כמובן ללכת על הטוב ביותר.
ביצעתי שני פסיכומטרי על מנת להתקבל ללימודים שלי, האם כדאי להראות להם את האישורים על שני המבחנים ותוצאותיהם בכדי להוכיח את רצוני החזק ללמוד בארץ?
יש לציין שאני הולכת להוציא ויזה עם אמא שלי, הבנתי שזה קצת מרגיע אותם שאתה לא מתכוון להישאר להשתכן בלי אישור.
תודה.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות




















תיירות ונופש
כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות






































2026