עבודה וקריירה עבודה וקריירה
 
שאלה 111810
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, 0 השתתפו בסקר ו-0 דרגו את העצות.

לבחור בתפקיד שהוא כמעט בטוח שלי או לקחת סיכון וללכת עם הלב?

גלי בת 36 | כתבה את השאלה ב-15/03/16 בשעה 22:10

היי
אני מורה לחינוך מיוחד, עסקתי כמה וכמה שנים בתחום ובשלוש השנים האחרונות אני עובדת עם נוער בעייתי שאינו מוגדר חינוך מיוחד. העבודה עם הנוער (כלומר הכנתו לבגרות) והתעסקות עם המירוץ לציונים שכלל לא קשור ולא מדבר אליהם נמאסו עלי לגמרי ואני מחפשת מקום עבודה חדש. חשוב לי לציין שבמקום הנוכחי אינני מוכנה להישאר שניה נוספת, אני סובלת שם מאוד והחלטתי שהגיע הזמן לעזוב ללא קשר למציאת עבודה אחרת.
האינסטינקט הראשוני שלי היה לחזור לחינוך המיוחד האמיתי ואז הגיעה הצעה לעבודה בבית ספר רגיל שנפתח לפני כ-3 שנים ועתיד לצמוח ולהתרחב עוד בעתיד. שום דבר עוד לא סגור 100% בבית הספר הזה אך יש לי סיכויים מעולים להתקבל לשם. מצד אחד יש משהו מרגיע בעבודה שהיא כמעט בטוחה ואין צורך להתרוצץ אבל משהו בתוכי לא שלם עם זה, אני מורה לחינוך מיוחד ובזה אני רוצה לעסוק.
אני יודעת שאם אקבל סופית את התפקיד בבית הספר הרגיל לא אדפוק את מנהל בית הספר ואודיע לו ברגע האחרון שבעצם לא... זה גם מנוגד לאופי שלי וגם מאוד לא מקובל בתחום ההוראה ועלול להשאיר אותי עם כתם. מצד שני למצוא עבודה בחינוך המיוחד זה לא פשוט, יש פחות תקנים ויש סיכוי שאשאר בלי עבודה בכלל.
אני בדילמה, מצד אחד יש הצעה מבית ספר שעושה רושם טוב ואולי גם תהיינה לי הזדמנויות לצמוח שם כי זה בית ספר חדש, מצד שני הלב צובט לי שזה לא באמת מה שאני רוצה לעשות ואני רוצה לחזור לחינוך המיוחד.
גם ללכת לבית הספר הרגיל לשנה לנסות ואז שוב לעזוב ולחפש זה לא פיתרון. זה נראה רע בקורות החיים בכלל ועושה רושם גרוע ביותר בתחום ההוראה בפרט.
אז מה עושים? הולכים על בטוח ומקווים לטוב או לוקחים סיכון והולכים עם הלב?

לבחור בתפקיד הבטוח או לקחת סיכון וללכת עם הלב?

לבחור בתפקיד הבטוח בבית הספר הרגיל
 
10
להתעקש על חינוך מיוחד גם בסיכון של אי מציאת עבודה
 
4
 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (5) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "עבודה וקריירה"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות