מתבגרים מתבגרים
 
שאלה 115333
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

צריכה למצוא עבודה בשביל לראות את חברתי שגרה בחו״ל

ש׳ בת 14 | כתבה את השאלה ב-15/04/16 בשעה 21:34

שלום לכם,
אני לא כל כך יודעת איך לנסח אבל אנסה. שהייתי בת חמש אני והמשפחה שלי עברנו לרומניה מכיוון שאבא שלי רצה ללמוד שם רפואה ועוד כמה סיבות, וכו׳. בכל מקרה, זה לא הפואנטה של הסיפור. כשהגעתי לרומניה בגיל חמש, סיימתי גן חובה ואז נכנסתי לבית הספר היסודי בגיל שש, לכיתה א׳. בקיצור, הייתי שם ילדה שהייתה החברה הכי טובה שלי, יותר כמו אחותי. בילינו ביחד עד כיתה ה׳ (שזה אומר שעברו שש שנים שחייתי שם, את השנה השביעית חשוב לי לציין שאבי למד פה בישראל) וזה היה הדבר הכי קשה בעולם לעשות, כי כשאתה אוהב מישהו כל כך ומבלה איתו כל שנייה אפשרית שלך איתו, הכל בא לך בבום ואומר לך שלא תראה את הבנאדם הזה יותר ושהבנאדם הזה אלפי קילמוטרים ממך ביבשת אחרת בכלל.
בקיצור, הפרידה הייתה ממש קשה לי. כיום אני כיתה ח׳, עברו שלושה שנים כמעט מאז שלא ראיתי את אותה חברה. אנחנו עדיין מדברות בפייסבוק פה ושם, אומנם בתדירות נמוכה ביותר, אבל עדיין מדברות. אני ממש מתגעגעת אלייה ורק שמזכירים את רומניה אני רוצה לפרוק הכל ולבכות וקשה לי.
אני שכחתי את השפה לאט לאט, אומנם יודעת לדבר רומנית אבל לא כמו פעם שגרתי שם, כשרומנית הייתה יותר קלה לי מעברית פי מיליון.
בקיצור, אני רוצה לעבוד ולהרוויח כסף לשם ולטוס. וכן, עם אבא שלי והכל, או אמא שלי, ואולי אפילו המשפחה שלי.
ההורים שלי אומרים לי שהם לא מתכוונים לשלם לי בשביל שאוכל לטוס לשם, הם אומרים לי תמשיכי הלאה בחיים שלך ותתקדמי. היו השש שנים, נהנת? יפה, נגמר.
אני לא יודעת מה לעשות. באילו מקומות מקבלים בני 14 לעבודה? אני ממש מתחננת תעזרו לי כי אני על סף ייאוש, אני רק רוצה לחבק אותה רק עוד פעם אחת וזהו, היא הייתה הבנאדם הכי חשוב לי בעולם ואני בחיים לא אהבתי מישהו כמוה, בחיים שלי..

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (3) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות