עושה לו את זה שאני שוכבת עם אחרים...אני מבזבזת את הזמן או שיש סיכוי למשהו רציני?

עופרי בת 23 | כתבה את השאלה ב-07/05/16 בשעה 10:22

לפני חודש התחלתי לצאת עם בחור שרדף אחרי כבר תקופה די ארוכה .. אנחנו שוכבים ויש משיכה מינית מאוד מטורפת וחזקה מעבר לזה יש גם רגשות כי היינו חברים טובים כבר לפני ..עד לפני שבועיים הוא אמר שמפריע לו שאלך אם אחרים ורוצה יותר.. אני לא הייתי בטוחה וגם הייתי בכל מני דברים פתוחים ,שזה אומר דיבור עם גברים אחרים ונסיונות... עד לרגע שאמר שזה מפריע לו למרות שהוא לא רוצה למנוע ממני שום הנאה באופן כללי גם אם זה אומר לשכב עם אחרים .
לקחתי לתשומת ליבי והפסקתי כל מה שהיה פתוח להתפתח ונתתי צ'אנס לבחור הזה ..
לפני שבוע בערך שינה את דעתו ואמר שהוא ממש מתחרמן מעצם העובדה שאני רוצה לשכב עם אחרים כי עושה לו את זה הרעיון שאני לא נרגעת ורוצה עוד ועוד והוא אומר שהוא כלכך נמשך אלי שהוא היה מסוגל אפילו אחרי שאשכב עם גבר אחר שהוא ירד לי ויהנה מזה או שלשכב איתי ישר אחרי ששכתי עם מישהו או אפילו מוכן לנקות,ללק ממני דברים שהגבר האחר השאיר עליי כשסיים (לא נמשך לגברים לפי מה שאומר )
יצא לי להיות עם כמה אנשים שיש להם סטיות גם לי יש את שלי אבל לא יצא לי להיות עם מישהו שמתחרמן מעצם העובדה שאשכב עם אחר
הפחד שלי הוא שזה מעיד על הרצינות שלו איתי ואולי שאני סתם מבזבזת מהזמן שלי כי אני כן רוצה מעבר
הוא תמיד אומר לי שהוא לא רוצה אף אחת אחרת ושהוא שלי וב100 אחוז איתי ..
אם יש למישהו עצה או יכול להתחבר ולהסביר לי אם באמת יש פה סיכוי למשהו רציני למרות כל הקנקיות והטירוף או שאני סתם ממלאת ייצר מיני...

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"