אני ערבי מוסלמי ובחיים לא ארביץ לאישה, למה אומרים שכולם ככה?

אמיר בן 15 | כתב את השאלה ב-22/07/16 בשעה 21:51

שלום אני בן 15 ערבי מוסלמי שמאוהב בילדה יהודיה מהכיתה שלי כבר הרבה זמן מאוהב בה עד כדי כך שאני מוכן למות למעניה.
אני רואה כאן הרבה אנשים שרושמים אם תצאו עם ערבי בהתחלה הוא יאוהב אותך יביא לך מתנות ובסוף מה יקרה כשירצה להתחתן? מה תתאסלמי בשבילו?! תפרדי מהחברות משפחה בילויים יציאות לימודים עבודה ?! ובסופו של דבר הם אומרים הוא בטוח ירביץ ויתעלל בך. לא יהיה לו שם עניין בגידול הילדים. זה מה שאומרים ואני לא מבין למה?! הילדה שאני מאוהב בה אני בחיים לא רואה את עצמי כופה עלייה להתאסלם להפסיק עם הלימודיים בילוים חברות ! משפחה! לא להתערב בחינוך הילדים? לא לאוהב אותם?! . אז אני שואל למה? למה? אומרים *שכול* הערבים ככה בהתחלה אוהבים ובסוף מתעללים?!?!

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"