עבודה וקריירה עבודה וקריירה
 
שאלה 129709
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

היא אמרה לי שהיא לא נותנת לי ימי חופש כי כבר חודש שעבר הייתי 5 ימים בבית, מותר?

מושלמת! בת 22 | כתבה את השאלה ב-04/08/16 בשעה 11:01

היי שלום, אני עובדת כמזכירה במשרד עריכת דין,
וחודש שעבר הייתי 5 ימים בבית אבל לא ברצף, פעם אחת יומיים כי הייתי צרודה ( אבל הגעתי ביום הראשון של הצרידות - אבל ראיתי שזה לא תורם בעבודה, כי תפקידי לענות ולשיחות וכו' שזה לא כזה תרם לעבודתי, אז הלכתי לרופא והביא לי 2 ימי מחלה )
ופעם השנייה בגלל שנקעתי את הרגל הייתי שלושה ימים בבית, ( נקעתי את הרגל בעבודה ביום שלישי בערב, והלכתי לרופא למחרת עשו לי צילום ונתנו לי 5 ימי מחלה. העבודה ביקשה שאני יבוא בימי מחלה אבל באמת שלא יכולתי לדרוך על הרגל בשלושה ימים הראשונים. אבל בסוף באתי לעבודה ביום ראשון. ועד עכשיו אני עם נקע ועובדת וכרגיל )

הבוס שלי רשם הודעה במייל שכל מי שרוצה ימי חופש ישלח למנהלת משרד את הימים. והיא אמרה לי שהיא לא נותנת לי ימי חופש כי כבר חודש שעבר הייתי 5 ימים בבית.
אבל זה לא קשור, אני חושבת שזה מעבר, בגלל שבאותו שבוע היא לא תיהיה והיא לא רוצה להשאיר מישהו שיחליף אותי ( כי הוא לא ממש מתפקד כמזכיר )
אני חושבת שבגלל שאין לי מחליף והרוב בחופש היא לא נותנת לי חופש, אבל אני אמרתי לה על האירוע הזה לפני חודשיים ואפילו שלוש.
אני באמת לא יודעת מה לעשות.....

האם מותר לה לעשות את זה?
כי אני רוצה חופש כי יש לי יום לפני אירוע, ובאותו יום בחופש יש לי רופא. מה אפשר לעשות?

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (4) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "עבודה וקריירה"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות