היי אסק פיפל,
אני כרגע נמצאת נעולה בחדר כבר 4 שעות,
שואלים למה?
אני לא מסוגלת לחיות עם אמא שלי באותו בית
פשוט לא מסוגלת..
כל מה שאכפת לה ממנו בחיים זה המלאך הקטן שלה שנקרא אח שלי
העלתי פה פעם שאלה וטיפה הקצנתי בדברים כדי שתקבל מענה אבל היא לא קיבלה מענה, ואני מעלה שוב ומבקשת עזרה.. הפעם כל הפרטים פה אמיתיים בהחלט.
אבא שלי? כל פעם שאני מתלוננת על העניין הוא אומר שאני מדברת שטויות ולא טורח להקשיב לי
היא צורחת כל בוקר בקולי קולות, ושאני אומרת לה להנמיך את הקול כי אני ישנה (וגם יש לה קול מחריש אוזניים) היא אומרת תסתמי את הפה שלך או משהו בסגנון..
אבא שלי חוזר רק בשעות 18:00-19:00 מהעבודה
אני צריכה לציין גם שאני האחות הכי גדולה במשפחה, ועולה לכיתה ח', כל פעם שאני מתלוננת אבא שלי אומר לי "תתנהגי בהתאם לגילך"
הוא לפעמים כן מדבר עם אמא שלי , וזה לא עוזר
הנה אני יתן לכם דוגמא למשהו שקרה ומראה לכם את ההעדפה שלה, משהו טיפשי מאוד
ישבתי על הספה, והאח המפונק שלי (7) החליט שהוא רוצה להתרווח לו ולשים רגלים על כל הספה, אני מבקשת מאמא שלי שתבקש ממנו להוריד רגלים, הוא לא שם עליה ומתחצף, אז היא מתייאשת כי הרי, הוא ילד מסכן שצריך תשומת לב , לא?
לפני כמה דקות קרה אותו דבר, ועליי היא צורחת בצרחות אימים שאני יוריד את הרגלים, ושאני מתלוננת שהוא מרביץ לי היא אומרת לו תפסיק, זה כמובן לא עוזר, אז אני דוחפת אותו (הגנה עצמית, אני לא מרביצה כלכך) והיא צורחת עליי "מה יש לך?" אני אומרת לה שיש לי את מה שאין לה, להעמיד את אח שלי במקום ולגרום לו להפסיק.
אבא שלי מגיע עוד שעתיים שלוש, ואני פה בחדר נואשת לעזרה כי באמת נמאס לי ואני לא מסוגלת יותר לחיות איתה, זה קשה לי,
לפעמים שאני נועלת את עצמי בחדר אני יוצאת מהחלון לסיבוב בחוץ כדי להרגע קצת, היא אפילו לא שמה לב שיצאתי (ויצאתי פעם לשעתים-שלוש)
אני מבקשת באמת,תענו על השאלה ותעזרו לי..
תודה..
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות