למרות הגיל המתקדם, אני נמצא בשלבים ראשונים של מיניות. הסיבה בין היתר היא פורנוגרפיה. צפיתי בסרטים אלו החל מכיתה ו'. לפעמים כל יום ומספר פעמים ליום במשך תקופות מסוימות. בשנתיים האחרונות הגבלתי את עצמי ליומיים שמותר לי וגם בהם לא תמיד מוצא זמן. לא מכור (יצא לי לא להיכנס לאתרים כאלה במשך חודשים).
עכשיו לשאלה: שמתי לב שלמרות שמגע אמתי מלא יותר מהנה, הוא פחות, איך לומר? פחות סקסי. אין לי בעיית זקפה, אבל כשאני לבד הוא מתרומם לבד בלי שום עזרה, ופה הוא היה "רגוע" ולקח לו טיפה זמן להרים את ראשו (והגיע לרמת קושי טובה).
בנוסף, כשאני מול המחשב, אני מתקשה טיפה לא לשפוך מיד. אני צריך לתת לעצמי זמן להירגע בלי שום מגע ואז ממשיך. פה היה דווקא הפוך. הזמן נמשך ולא היתה שום התפרצות מיוחדת. עד שלרגע עצמתי עיניים וקצת "התרכזתי" והמזרקה נפתחה.
לא ברורה לי התופעה. ברור שפורנו זה לא אמת, וברור שאני מעדיף בחורה אמתית ולא סיליקון מצולם. אבל איכשהו האמתי הוא פחות סקסי.
מה אפשרי לעשות? כרגע אין לי הרבה אופציות לניסוי (אני והאופציה במדינות שונות כבר), אבל מקווה שתהיה.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות